7 fordele ved at arbejde sammen med en freelance marketing konsulent som mig.

Digital markedsføring er meget baseret på data, analyser og smarte programmer, der kan udføre og beregne alt muligt. Og det er helt essentielt for digital markedsføring, at man bruger data til at gøre tingene mere effektive og kan spore, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Men for at din lokale digitale markedsføring skal blive allermest værdifuld, bliver vi nød til at træde 2 skridt tilbage og først lære din virksomhed at kende, dine potentielle kunder, dine konkurrenter og dit område, hvori du har din virksomhed.

Det er her, jeg kan gøre en forskel og løfte din markedsføring. Jeg har et stort lokalt kendskab og er vandt til arbejde med virksomheder på Fyn som din og har derfor en stor fordel med denne meget vigtige del. Det vil sige, at vi fra starten får et bedre udgangspunkt og bedre og mere retvisende data at arbejde med.

FAQ: Spørgsmål om marketing freelance.

Når du vælger at arbejde sammen med en freelancer, vil du opleve dedikerede mennesker, der brænder for at løse en opgave så godt som overhovedet muligt. En freelancer er oftest kreativ og vil byde ind med gode værdiskabende ideer til din virksomhed. Da en freelancer mange gange lever af tilfredse lokale kunder, vil han/hun løbe langt for at levere et godt stykke arbejde til dig.

Forhør dig i de netværk, du er i og blandt dine kollegaer i din branche. Hvilken freelancer bruger de, og hvilke erfaringer har de. Det er en stor fordel med et kendskab til det marked, du opererer i, og at freelanceren er specialist inden for det, du vil have udført. Tag også en tur forbi deres hjemmeside og læs mere om dem og deres ydelser.

Der findes freelancere inden for marketing, der hver især er specialister på forskellige områder. Hvis du søger på Google, vil du nemt finde både en freelance tekstforfatter, en freelance webdesigner, en freelance marketingkonsulent og endnu flere.

Som freelancer har jeg bedre tid til at gøre det ordentligt.

Det kan være svært at finde den helt rigtige løsning, når du er på jagt efter hjælp til din markedsføring. Rigtig mange bureauer har priser, hvor du slet ikke kan være med, altså hvor der arbejdes med priser og timepriser, der alt for hurtigt æder dit markedsføringsbudget op. Du kan få så lidt timer, at det ganske enkelt ikke kan lade sig gøre at lave noget af kvalitet til dig. Naturligvis kan der laves noget godt til dig, men ikke en samlet pakke, der dækker alle dine behov. Og fair nok, deres primære målgruppe er ikke dig med det lille budget, men ofte store virksomheder, der hver måned måske lægger 10.000 – 100.000 kr.

Og så er der de meget billige, der ser fine ud i kanten, men hvor kvaliteten nogle gange kan diskuteres. Her har du samme problem. Grundet den meget lave pris, får du også her alt for få timer (minutter), og den lave pris ender med at blive dyr for dig. Ofte oplever jeg, at der ikke bliver gået nok i dybden, og at du mange gange får en standardløsning, som ikke altid er god nok.

Når du vælger at arbejde sammen med mig som freelancer, opnår du en lav timepris og derved flere timer til rådighed, som i sidste ende giver dig merværdi. En anden grund til, at pris og kvalitet hænger godt sammen, er, at du ikke betaler for andet end det, der er vigtigt for dig. Jeg har intet dyrt domicil eller dyre specialister, der skal have løn. Jeg har kun de udgifter, der gør, at jeg kan levere det bedste stykke arbejde til dig.

Marketing Freelance

Betal kun for det, der er vigtigst for dig.

Men hvordan kan du som freelancer være specialist i det hele, spørger du så? Det er jeg bestemt heller ikke, men jeg er specialist i det, du har behov for, altså lokal markedsføring på Fyn. Hvis Dansk Supermarked ringede og ville snakke markedsføring, ville jeg være nødsaget til at sende dem videre til nogle af de store bureauer, der har ressourcer og viden til at håndtere en sådan kunde. Jeg har brugt 14 år på at gøre mig klog på og specialiseret mig i lokal markedsføring, og den viden kan jeg give videre til dig.

Jeg har ingen smarte sælgere, der vil sælge dig noget, du ikke har behov for. Og tro mig, dem er der mange af derude. Det, du kan købe hos mig, er kun effektiv lokal markedsføring og intet andet.

Som Freelance marketing konsulent er jeg specialist i det, du har behov for.

Det, jeg meget ofte oplever, når jeg får en ny kunde, er, at det har været meget svært for den tidligere samarbejdspartner at få tilpasset et set up. der passer til virksomheden. Mange gange bliver der sat alt for store opsætninger op, der slet ikke er tilpasset de mange gange mindre budgetter, der arbejdes med. Med det resultat, at du som kunde ofte kommer til at betale for noget, der ikke altid er det allerbedste. Kunsten ligger i at tilpasse sig din størrelse forretning og markedsføring og derved give dig den markedsføring, der giver dig mest værdi.

Jeg har samlet det hele et sted.

Som freelance marketing konsulent har jeg samlet alt det bedste fra Facebook, fra Google Ads., fra SEO, fra webdesign og samlet det et sted til dig. En løsning med rigtig mange gode elementer, der er skræddersyet til dine behov for lokal markedsføring på Fyn, og uden at du skal betale en bondegård for det. I baghånden har jeg adgang til andre dygtige freelancere. Dygtige tekstforfattere, en WordPress ekspert, en fotograf, en filmmand, der alle hver især er superdygtige inden for deres område, og som jeg kan trække på, hvis der er behov for dette. Og naturligvis er løsningen så fleksibel, at den hver gang tilpasses den enkelte kunde 100%.

Du vil altid være en VIP-kunde.

Hos mig bliver du aldrig for lille eller for ubetydelig. Har du et årligt markedsføringsbudget på 20.000 kr., er du lige så vigtig som den store kunde med et budget på 200.000 kr. Her er alle kunder lige vigtige, og alle får samme fokus. Det er virksomheder som din, jeg som freelancer brænder for at hjælpe, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, så du kan drive din forretning på en rigtig god måde med de kunder, du har behov for.

Har du brug for hjælp til Facebook, webdesign, Google Ads eller andet så giv mig endelig et kald

Læs også:

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan til små og mellemstore virksomheder. [Trin for trin guide]. En markedsføringsplan er et helt nødvendigt redskab til at få bedre struktur på din virksomheds

Læs mere »

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.