Få flere kunder med Google Ads

Stop Algerne Vester Skerninge

Til små og mellemstore virksomheder

Opsætning og løbende optimering af Google Ads

Med mig på holdet får du en hårdtarbejdende freelance marketingekspert, der meget gerne går de ekstra skridt for at lave de allerbedste resultater til dig. Jeg stiller mine 14 års erfaring i markedsføring til din rådighed og tilbyder dig komplette skræddersyede digitale marketingløsninger, der virker.

Glem alt om alt for dyre eller halvdårlige billige Google Ads løsninger. Hos mig får du kun marketingløsninger, hvor der er fokus på størst muligt udbytte til dig til den lavest mulige pris.

Steffen Bohnsen

Ekspert i Google Ads

Derfor skal du bruge Google Ads i din markedsføring

Ram din målgruppe

Du skal bruge dine annoncekroner der, hvor dine potentielle kunder er, og det er på Google. Sammen med Facebook er Google Ads i langt de fleste tilfælde et "must have" og det redskab, der kan give dig allermest værdi og flest kunder.

Kan tilpasses alle budgetter

Om din virksomhed er meget lille eller stor, er Google Ads et medie, du burde tænke ind i din markedsføringsplan. Vi kan tilpasse det 100% til din virksomhed, dit budget, dine kunder og dit behov for at markedsføre din virksomhed.

Kom på side 1 på Google

Du ved godt, at dine kunder søger på Google, når de skal foretage sig et køb eller lede efter en ydelse, som du kan tilbyde. Det betyder, at det er en rigtig god ide, at din virksomhed er en af dem, som man kan vælge imellem på Google.

Få flere kunder

Jeg oplever, at Google Ads giver dig kunder på søgninger, som du ellers ikke ville have fået via din organiske trafik. Det supplerer sin søgemaskineoptimering helt perfekt, og du kommer til at være meget mere synlig på en bred vifte af søgeord og søgefraser.

Google Ads er til dig der gerne vil:

I 100% trygge hænder når det gælder Google Ads

Jeg er super glad for samarbejdet omkring min virksomhed stop-algerne.dk. Hos dig er man ikke blot et nummer i køen, du udviser stor interesse og passion for det du laver, og man er virkelig 100% i trygge hænder når det gælder markedsføring google ads m.m

Du har med din brede erfaring virkelig styr på kundens behov, lytter og kommer med rigtig gode ideer. Når man har behov for hjælp er det dig man kommer i kontakt med, og skal ikke igennem alle mulige instanser for at få hjælp til den konkrete sag.

På vegne af min virksomhed og jeg selv kan jeg kun varmt give dig de bedste anbefalinger herfra. Fortsæt endelig den gode stil du har lagt.

Thomas Jensen

Indehaver - Stop Algerne

Opsætning

Google Ads og Google Display

kr 3500,-
Engangsbeløb
 • Opstartsmøde hos dig (eller Zoom)
 • Gennemgang af din markedsføring i dag og tips til hvordan du kan gøre det endnu bedre.
 • Analyse af dit behov for markedsføring
 • Analyse af din målgruppe og konkurrenter
 • Søgeordsanalyse
 • Opsætning af en responsive displayannonce
 • Opsætning af søgekampagner, annoncegrupper og annoncer
 • Annonceudvidelser
 • Liste med negative søgeord
 • Hjælp til igangsætning
 • Løbende optimering og vedligehold

Løbende optimering

Google Ads pakke

kr 995,-
Pr. måned
 • Løbende optimering af din Google Ads og Google Display
 • Årligt strategimøde
 • Google Ads support mandag til fredag kl 9-16
 • Månedlig/ugentlig marketingrapport
 • Adgang til brugervenligt marketing værktøj (Agency360)
 • Nem og billig rådgivning og hjælp til din anden markedsføring

Opsætning af Google Ads

Kom rigtigt fra start på Google

Du skal få lavet en rigtig god opsætning af din Google Ads, der er 100% tilpasset din virksomhed. For der er mange ting, der skal være plads, inden vi begynder at opsætte dine kampagner, annoncegrupper og annoncer.

Bl.a. skal vi have styr på, hvem din målgruppe er, og hvilke søgeord de bruger, når de søger efter dine ydelser på Google. Hvilke søgeord vil du findes på og ikke mindst hvilke søgeord, du ikke vil betale for og meget mere.

Undgå værdiløse Google Ads løsninger

8 ud af 10 opsætninger virker ikke optimalt!

Det kan ikke siges nok gange, at du skal have fundamentet på plads. inden du går i gang. Din Google Ads opsætning er alfa og omega.

Jeg oplever desværre mange opsætninger, der ikke virker, og som resulterer i dyre klik og trafik fra mennesker, der ikke er i målgruppen. Det er rigtigt skidt og spild af både tid og dit markedsføringsbudget.

FAQ

Jeg er af princip meget imod aftaler, hvor du som kunde binder dig i lange perioder. Det er meget brugt i min branche, men bestemt ikke noget jeg synes om. Når vi samarbejder, har du derfor kun en måneds opsigelse. Det, synes jeg, er mest fair.

Det er heller ikke altid, at jeg kan tilbyde dig den bedste løsning. Jeg tilbyder f.eks. ikke Google Shopping. Men i langt de fleste tilfælde vil jeg kunne tilføre din virksomhed den allerbedste løsning, hvor der er størst sammenhæng mellem værdi og pris.

Ja, jeg kan også tilbyde dig hjælp og rådgivning i alt lige fra webdesign, Facebook og SEO. Jeg tilbyder også mentorforløb til dig, der gerne selv vil i gang, men mangler lidt kompetencer.

Book et onlinemøde og kom hurtigt i gang med at få flere kunder

Kom i gang med at få fat i de kunder, der søger efter dig på Google. Book en helt uforpligtende snak, så jeg kan fortælle dig, hvordan du kan komme godt i gang.

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.