100% effektiv Lokal markedsføring

Kom foran i køen med Google Ads

Google Ads skræddersyet til små og mellemstore virksomheder

Flere kunder

Lokal markedsføring i en nøddeskal. Der drejer sig om at du skal have fat i de kunder, der søger efter dine ydelser på nettet. Her er Google Ads helt genialt.

Effektiv markedsføring

En forudsætning for at lave effektiv markedsføring er, at du er der, hvor dine kunder er. Google ads er i langt de fleste tilfælde det medie, hvor du møder allerflest af dine kunder.

98% søger på Google

Viste du, at dine kunder, når de skal foretage sig et køb, søger på Google efter virksomheder som din? Det er altså en rigtig god ide, at du er en af dem, som de kan vælge imellem.

Billigere end du tror

Hvis du gør det rigtigt, er annoncering med Google Ads både billigt og uhyre effektivt. Det gælder blot om kun at skulle betale for de klik, der giver dig værdi. Enkelt ikke?

Lokal Google Ads

Overhal dine konkurrenter indenom

Der stilles i dag store krav til din markedsføring. Du skal have en stor viden omkring dine muligheder, erfaring og et lokalt kendskab til det marked, du opererer i. Har du det, kan lokal Google Ads blive et meget effektivt redskab for dig

Google Ads Fyn
Jeg er super glad for samarbejdet omkring min virksomhed stop-algerne.dk. Hos dig er man ikke blot et nummer i køen, du udviser stor interesse og passion for det du laver, og man er virkelig 100% i trykke hænder når det gælder markedsføring google ads m.m

Du har med din brede erfaring virkelig styr på kundens behov, lytter og kommer med rigtig gode ideer. Når man har behov for hjælp er det dig man kommer i kontakt med, og skal ikke igennem alle mulige instanser for at få hjælp til den konkrete sag.

På vegne af min virksomhed og jeg selv kan jeg kun varmt give dig de bedste anbefalinger herfra. Fortsæt endelig den gode stil du har lagt.
Thomas Jensen
Stop Algerne
5/5

Google Ads

Professionel opsætning og klar til brug

kr 2495,-
ex. moms (engangsbeløb)
  • Målgruppeanalyse
  • Søgeordsanalyse
  • Opsætning af kampagner, annoncegrupper og annoncer
  • Annonceudvidelser
  • Negative søgeord
  • Hjælp til igangsætning
Prisen er gældende for mindre/mellemstore virksomheder. Ved større Google Ads opsætninger aftales prisen individuelt

Undgå værdiløse Google Ads løsninger

8 ud af 10 opsætninger viker ikke!

Jeg oplever desværre rigtig mange Google Ads omsætninger, hvor der enten betales alt for meget for kliks, eller at de ganske enkelt ikke giver kunden nogen værdi. Det er rigtigt skidt!

Rigtigt sat op er Google Ads et "must have"

Det kræver, at der investeres lidt tid i dig, din virksomhed og dine kunder, for at det skal lykkes. Men så bliver det også rigtigt godt. Så glem alt om hurtige smarte løsninger fra smarte sælgere. Det virker for det meste ikke.

Læs også: