Lokal seo

Bliv fundet af dine lokale kunder for kun kr. 895,- pr. måned. Gør din WordPress hjemmeside synlig, effektiv og brugervenlig.

Med

Lokal SEO finder vi vejen til dine lokale kunder. Derfor skal din hjemmeside være gode venner med Google.

Viste du, at over 90% af danskerne researcher på nettet, før de fortager sig et køb af en vare eller ydelse. Og lokale søgninger efter lokale varer eller ydelser fører til, at over 70% tager en kontakt til en af de virksomheder, som popper op i søgeresultaterne på Google. 

Hvordan har din hjemmeside det med Google, når der søges efter dine ydelser eller varer?  For en ting er de helt lokale kunder, der i forvejen kender dig. Dem har du helt styr på. Men hvad med dem, der ikke kender dig, men alligevel er i din målgruppe. Hvordan får du fat i dem? Det er her lokal SEO, eller lokal søgemaskineoptimering, bliver din gode ven. Forstil dig, at du er lokal murermester, og der bliver søgt på  f.eks. “murer Faaborg”. Hvis du ikke popper op på Google, får du formentligt aldrig denne kunde, og han lærer aldrig dig at kende.

Din hjemmeside er det vigtigste element i din digitale markedsføring og skulle gerne være mere end blot et flot visitkort. Du skal have en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7, og sørger for, at du får trafik ind fra de potentielle kunder, der søger på nettet efter det, du kan tilbyde.

Med

En lokal SEO-pakke får du synlighed på nettet - 100% tilpasset dine potentielle lokale kunder.

Et klart 1. valg, hvis du har et lille budget til markedsføring.  Det er nemt og billigt, og du vil bl.a. opdage, at……

 • Jeg tager det vigtige ansvar og sørger for at tingene kører som de skal
 • Du får større synlighed på Google
 • Du får en velfungerende hjemmeside
 • Din tilgang til nye kunder bliver lettere
 • Du kommer til at stå stærkt i forhold til dine konkurrenter
 • Du får ro i maven

Du får

 • Hjælp til at dine lokale søgeord er mest muligt synlige på Google
 • Hjælp til at din hjemmeside hele tiden er brugervenlig, konverteringsoptimeret og SEO optimeret.
 • Hjælp til lokale links
 • Support og sparring

Hvem er du?

 • Alle lokale virksomheder i f.eks. Faaborg, Ringe, Broby eller Haarby
 • Har et årligt markedsføringsbudget på min. kr. (12x895,-) eller kr. 11.000,-
 • Til dig der godt kan se vigtigheden i en effektiv hjemmeside.

Kun kr. 895,- pr. måned

Få en

Lokal SEO Grundpakke

Alt det der skal være på plads inden vi går rigtigt i gang. Kan også købes selvstædigt, da det er en god ide for enhver WordPress hjemmeside

Du får

 • Din WordPress hjemmeside bliver søgemaskineoptimeret med Pluginét SEO Yoast
 • Der skrives bl.a. SEO sidetitler og meta description på alle sider.
 • Hastighedsoptimering med bl.a. billed- og kodestruktur optimering.
 • Der installeres Google Analytics og Google Search Console (hvis du ikke allerede har disse)
 • Alle sider bliver indekseret korrekt
 • Optimering af din Google Business profil
 • Support og sparring

Kun kr. 2.495,-

(Har du en større webshop eller hjemmeside vil prisen på SEO pakken være større og aftales individuelt.)

Lokal SEO Fyn

Sådan

Skaber vi god lokal SEO for din virksomhed

Sammen finder vi de rigtige søgeord.

Hvad søger dine potentielle kunder efter, når de leder efter dig på Google. Jeg laver en søgeordsanalyse, som vi kan bruge som grundlag for at finde de rigtige søgeord og søgefraser. Søgeord til lokale søgninger vil oftest indeholde bynavne eller steder. F.eks. “blomsterhandler Faaborg” eller “murer Sydfyn”

Jeg sørger for, at dine søgeord altid er synlige på Google.

For at dine søgeord vil blive vist i søgeresultaterne, kræver det at de bliver implementeret korrekt på din hjemmeside. Det vil bl.a. sige i dine tekster, overskrifter og alt tekster på dine billeder mv. Det sørger jeg for og holder løbende øje med, at de forsat rangerer højt på de lokale søgninger.

Lokal SEO med lokale links.

Vores udgangspunkt er, at vi skal lave god lokal SEO til små penge. Derfor hjælper jeg dig med at skaffe gode lokale links, der faktisk mange gange er det optimale i vores bestræbelser på at få en stærk lokal profil.

Hastighed.

Det er vigtigt, at du har en hjemmeside, der er optimeret i forhold til hastighed. Google vil helt sikkert straffe, dig hvis du ikke er skarp her.

Kvalitet og relevans.

Meget SEO bliver lavet for at tilfredsstille Google. Men vidste du også, at Google belønner dig, hvis dine besøgende på hjemmesiden har en god oplevelse. At de bruger tid på siden, at de ser flere sidder, at de foretager sig handlinger. Alt det belønner Google dig for og vil sende mere trafik ind, hvis de kan se, at du har godt indhold med kvalitet og relevans.

Din Google My Business profil

Man kommer ikke uden om Google My Business, når vi snakker lokal SEO og lokal markedsføring. Den er super vigtig (og gratis), og vi får sat den optimalt op. Brugt korrekt vil den helt sikkert give dig trafik, og vi vil løbende få skaffet dig Google anmeldelser, der er med til at hjælpe dig frem i søgeresultaterne.

Er din hjemmeside synlig på Google?

Kan dine kunder finde dig, når de søger efter dine varer eller ydelser? Få et gratis og helt uforpligtende overblik indenfor 24 timer.

Tilbuddet gælder til og med 30. august 2019