Få din hjemmeside SEO optimeret

Få mere trafik med lokal seo

SEO-løsninger skræddersyet til små og mellemstore virksomheder

Kom på side 1 på Google

Du skal gerne findes på side 1 på Google og helst i top 4 for at være sikker på at få klik fra potentielle kunder, der søger efter dig.

Tilpasset dine kunder

Når vi laver lokal seo, er det vigtigt at vi optimere på de vigtige søgeord. Altså de søgeord der giver dig værdi, og som vi ved er stor søgning på.

Lokal Seo for alle

Der er ingen undskyldning for ikke at få søgemaskineoptimeret sin hjemmeside. Mine priser er rigtig gode, og det er noget alle burde få lavet.

Trafik til din hjemmeside

I modsætning til Google Ads og Facebook annoncering er din organiske trafik helt gratis. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er godt optimeret.

Perfekt sammen med Google Ads, Facebook og din hjemmeside

Langt mere end synlighed

Lokal seo er meget mere end gratis klik. I dag er Google´s algoritmer blevet så udviklede, at den belønner sider med stor brugervenlighed. 

Den brugervenlighed kommer din Google Ads og Facebook annoncering til gode.

Lokal seo Fyn
Resultatet af den nye hjemmeside har været over al forventning. X-Husets synlighed er blevet øget betragteligt, og vores placering på Google er forbedret fra næsten ingen synlighed til en placering på side 1 ved de ønskede søgeord.

Vi er ikke i tvivl om, at den store stigning i henvendelser og belægning på vores møde- og selskabslokaler er en følge af det gode arbejde.
X-Huset i Vester Hæsinge
Helle Rosenkilde Thygesen
X-Huset
5/5
Mine kunder har på min nye hjemmeside nemt ved at finde mig på Google. Derfor har jeg i dag ikke behov for yderlige markedsføring, end den min hjemmeside giver mig
Lokal Seo Faaborg
Brian Mosegaard
Faaborg Hvidevareservice
5/5

Seo grundpakke

Få en toptunet WordPress hjemmeside

kr 2495,-
ex. moms (engangsbeløb)
  • Seo annalyse af hjemmeside med forslag til forbedringer
  • Placeringer af dine vigtigste 20 søgeord
  • Optimering af Seotitler og metabeskrivelser
  • Hastighedsoptimering

Lokal Seo er kun sund fornuft

Ingen vil have en usynlig hjemmeside

Med en Seo grundpakke får du et godt udgangspunkt, som allerede fra dag et vil forbedre dine placeringer og brugervenligheden på din side.

Derefter kan du løbende forbedre din side ud fra de forslag, jeg kommer med.

Læs også:

Lokal seo

Hvad er lokal seo

Få bedre placeringer på Google med lokal seo. Lokal seo eller lokal søgemaskineoptimering er en optimering af din hjemmeside, sådan at den er synlig, når

Læs mere »
Marketing Freelance

Marketing freelance

7 fordele ved at arbejde sammen med en freelance marketing konsulent som mig. Digital markedsføring er meget baseret på data, analyser og smarte programmer, der

Læs mere »
Webtekst

Webtekst

5 myter om webtekst, du ikke skal tro på. Skrevet af Louise Lamberth fra Tekstfokus. Gode søgemaskineoptimerede webtekster kan hjælpe dig med at sælge mere,

Læs mere »

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.