Lokal seo

Med lokal seo optimerer jeg din hjemmeside sådan, at du opnår bedre placeringer på Google, når der søges lokalt efter dine varer eller ydelser.

0 %

Viste du at 46% af alle søgninger på Google er søgninger efter lokale ydelser

0 %

Finder deres lokale håndværkere og forretninger på nettet (Google)

0 %

Viste du at 75% af alle der søger på nettet aldrig kommer længere end til side 1 på Google.

Er din hjemmeside klar til dine lokale kunder?

Viste du, at over 90% af danskerne researcher på nettet, før de fortager sig et køb af en vare eller ydelse. Og lokale søgninger efter lokale varer eller ydelser fører til, at over 70% tager en kontakt til en af de virksomheder, som popper op i søgeresultaterne på Google. 

Din hjemmeside er det vigtigste element i din lokale digitale markedsføring og skulle gerne være mere end blot et flot visitkort. Du skal have en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7, og sørger for, at du får trafik ind fra de potentielle kunder, der søger på nettet efter det, du kan tilbyde.

Lokal seo fyn

Med Lokal SEO finder vi vejen til dine lokale kunder.

Hvordan har din hjemmeside det med Google, når der søges efter dine ydelser eller varer?  For en ting er de helt lokale kunder, der i forvejen kender dig. Dem har du helt styr på. Men hvad med dem, der ikke kender dig, men alligevel er i din målgruppe. Hvordan får du fat i dem?

Det er her lokal SEO, eller lokal søgemaskineoptimering, bliver din gode ven. Forstil dig, at du er lokal murermester, og der bliver søgt på  f.eks. “murer Faaborg”. Hvis du ikke popper op på Google, får du formentligt aldrig denne kunde, og han lærer aldrig dig at kende.

Lokal seo der virker

Med en lokal SEO-pakke får du synlighed på nettet – 100% tilpasset dine potentielle lokale kunder.

 • Jeg tager det vigtige ansvar og sørger for at tingene kører som de skal
 • Dine vigtige søgeord bliver synlige på Google når der søges efter disse
 • Du får mere lokal trafik på din hjemmeside fra potentielle kunder
 • Din tilgang til nye kunder bliver lettere
 • Du kommer til at stå stærkt i forhold til dine konkurrenter

Lokal SEO

WordPress grundpakke
kr 2.495 Engangsbeløb
 • Din WordPress hjemmeside bliver søgemaskineoptimeret med Pluginét SEO Yoast
 • Der skrives bl.a. SEO sidetitler og meta description på alle sider.
 • Hastighedsoptimering med bl.a. billed- og kodestruktur optimering.
 • Der installeres Google Analytics og Google Search Console (hvis du ikke allerede har disse)
 • Alle sider bliver indekseret korrekt
 • Optimering af din Google Business profil
 • Der installeres Schema Pro plugin til lokal seo
Anbefales

Lokal seo

Løbende søgemaskineoptimering
kr 895 Pr. måned
 • Hjælp til at dine lokale søgeord er mest muligt synlige på Google
 • Hjælp til at din hjemmeside hele tiden er brugervenlig, konverteringsoptimeret og SEO optimeret.
 • Hjælp til lokale links
 • Optimering af din Google My Business profil
 • Månedlig SEO Rapport
 • Support
Populær

SEO tekster

Til din hjemmeside
Få et
uforpligtende
tilbud
 • Hvilke søgeord bliver der brugt når dine potentielle kunder søger efter dig på Google? Jeg finder de helt rigtige søgeord der skal bruges i dine nye tekster Jeg bruger flere forskellige seo-redskaber til at finde frem til de helt rigtige søgeord
 • Teksterne bliver skrevet af en dygtig professionel tekstforfatter
 • Korrektur på dine tekster
"Must have"

Hvem er du?

 • Mindre eller mellemstor virksomhed på Fyn, f.eks. Faaborg, Ringe, Broby, Haarby.
 • Har et årligt markedsføringsbudget på min. kr. (12x895,-) eller kr. 11.000,-
 • Til dig der ikke vil være usynlig på Google
Seo arbejde
Afspil video

Sådan Skaber vi god lokal SEO for din virksomhed

Sammen finder vi de rigtige søgeord.

Hvad søger dine potentielle kunder efter, når de leder efter dig på Google. Jeg laver en søgeordsanalyse, som vi kan bruge som grundlag for at finde de rigtige søgeord og søgefraser. Søgeord til lokale søgninger vil oftest indeholde bynavne eller steder. F.eks. “blomsterhandler Faaborg” eller “murer Sydfyn”

Jeg sørger for, at dine søgeord altid er synlige på Google.

For at dine søgeord vil blive vist i søgeresultaterne, kræver det at de bliver implementeret korrekt på din hjemmeside. Det vil bl.a. sige i dine tekster, overskrifter og alt tekster på dine billeder mv. Det sørger jeg for og holder løbende øje med, at de forsat rangerer højt på de lokale søgninger.

Lokal SEO med lokale links.

Vores udgangspunkt er, at vi skal lave god lokal SEO til små penge. Derfor hjælper jeg dig med at skaffe gode lokale links, der faktisk mange gange er det optimale i vores bestræbelser på at få en stærk lokal profil.

Hastighed.

Det er vigtigt, at du har en hjemmeside, der er optimeret i forhold til hastighed. Google vil helt sikkert straffe, dig hvis du ikke er skarp her.

Kvalitet og relevans.

Meget SEO bliver lavet for at tilfredsstille Google. Men vidste du også, at Google belønner dig, hvis dine besøgende på hjemmesiden har en god oplevelse. At de bruger tid på siden, at de ser flere sidder, at de foretager sig handlinger. Alt det belønner Google dig for og vil sende mere trafik ind, hvis de kan se, at du har godt indhold med kvalitet og relevans.

Din Google My Business profil

Man kommer ikke uden om Google My Business, når vi snakker lokal SEO og lokal markedsføring. Den er super vigtig (og gratis), og vi får sat den optimalt op. Brugt korrekt vil den helt sikkert give dig trafik, og vi vil løbende få skaffet dig Google anmeldelser, der er med til at hjælpe dig frem i søgeresultaterne.

FAQ Spørgsmål og svar

Lokal seo eller lokal søgemaskineoptimering er, når du optimerer din hjemmeside til at være synlig, når der søges lokalt efter dine varer eller ydelser. Og her menes primært, når der søges på Google. Vi snakker ikke Google ads., som er betalte Google annoncer, men de organiske/gratis visninger, der vises i søgeresultaterne på Google. Og det er fantastisk, ikke, gratis trafik ind på sin hjemmeside og tilgang til helt nye potentielle kunder.

Man kan sige, at Google på mange måder har overtaget ugeavisens og vejviserens rolle. At Google er nutidens ugeavis, der bliver brugt, når der er behov for lokale varer og ydelser. Førhen satte du en annonce i en ugeavis, og på den måde blev du synlig over for dine potentielle kunder. Dine kunder læste hver uge trofast deres ugeavis og forventede at finde de lokale butikker og håndværkere med deres tilbud og ydelser. Eller man søgte i en vejviser (papirudgave), når de havde brug for f.eks. en håndværker.

Sådan fungerer det ikke helt i dag. For det første bruger du sikkert ikke de trykte medier så meget mere, og derfor kommer du til at mangle den synlighed, du fik her. Og grunden til, at du ikke bruger de trykte medier i samme grad, er, at de er under voldsomt pres, og specielt den yngre generation har svært ved at tage papiraviserne til sig.

Så lokal seo er dit arbejde på at blive mest muligt synlig i nutidens moderne ugeavis ”Google” og gerne få dig placeret på forsiden af Google – altså på side 1.

Ja, hvorfor er det det? Lad os lave et eksempel. Ole bor i Ringe og skal bruge et firma, der kan levere mad til hans 50års fødselsdag. Nu tænker vi, at du har et firma, der leverer mad ud af huset. Han googler ”Mad ud af huset Fyn” og frem i søgeresultatet kommer de visninger, som Google finder er mest relevante for Ole. Og her skal din virksomhed gerne komme frem på side 1, for ellers får du højst sandsynligt ikke Ole som din kunde.

Selvom du kan lave det allerbedste mad til Ole´s gæster, og yde Ole den bedste service, kommer du aldrig i betragtning, da Ole aldrig finder dig. En gammel og lidt slidt floskel lyder sådan her; Findes du ikke på Google, findes du ikke. Lidt hårdt men alligevel lidt sandt. Og som en lille sjov slutbemærkning, kan jeg fortælle, at der pr. august 2019 hver måned er 590 søgninger på ”Mad ud af huset Fyn”. Så der er mange kunder, derude du vil gå glip af, hvis din hjemmeside ikke er søgemaskineoptimeret ordentligt.

Det kommer helt an på, hvordan din hjemmeside ser ud. Er den allerede velfungerende, er det nemt for mig at gå til og optimere de steder, det er nødvendigt, og dine udgifter bliver derfor små. Hvis der skal laves nye seo-tekster, kommer der lidt udgifter hertil. Men som sagt er det meget individuelt, og det kræver nok en snak og en gennemgang.

Seo tekster er de tekster, dine besøgende ser, når de kommer ind på din hjemmeside. Vi kalder dem seo tekster, fordi de er optimeret i forhold til de søgeord, vi gerne vil være synlige med på Google. Udover at give gode placeringer på Google, skal de også være relevante, give læseren værdi og give ham/hende lyst til at bruge tid på teksten. De skal give læseren de svar, der blev søgt efter. Alt sammen noget Google belønner dig for. Og i sidste ende, hvis kan du mestre disse ting, er du også kommet meget nærmere en ny kunde, ikke. Modsat er det helt sikkert, at læseren hurtigt forlader din hjemmeside, på vej hen til en af dine konkurrenter, på jagt på det, han/hun søger efter.

Ja, det kan du godt. På samme som jeg også kan mure en mur op med mursten og cement. Jeg tror godt, jeg kan, men det bliver nok aldrig rigtigt godt. Lokal søgemaskineoptimering er et vigtigt element i din markedsføring, og udgifterne er forholdsvis minimale. Så jo, du kan lave noget selv, men jeg synes ikke, det kan betale sig. Jeg tror også den tid, du vil bruge, vil du kunne bruge bedre ude hos dine kunder.

Kun så længe du synes, at du har behov for det. Jeg bryder mig ikke om at binde mine kunder på arme og ben, så derfor kører jeg med kun en måneds opsigelse. Altså kun så længe du er tilfreds.

Som udgangspunkt nej. Seo giver kun mening i de tilfælde, hvor der er en reel søgning efter dine varer eller ydelser. Er du en slagter, sidder dine potentielle kunder ikke og søger efter et halvt kilo hakket oksekød. Men er du slagter og har mad ud af huset, bliver det helt anderledes. For som du kunne læse oppe under ”Hvorfor er seo vigtigt for min virksomhed?”, er der rigtigt mange, der søger efter dette. Men det bliver meget individuelt fra virksomhed til virksomhed.

Rom blev ikke bygget på en dag. Og din hjemmeside har løbende behov for at udvikle sig og få tilført mere indhold og derved flere relevante søgeord. Google belønner også din hjemmeside, hvis du løbende producerer nyt indhold. Så det gør vi, og det vil helt klart gavne dine placeringer på Google. Jeg vil også løbende holde øje med dine placeringer og vil kunne handle, hvis de f.eks. falder. Så kort sagt, din hjemmeside skal helst ikke være en statisk enhed, men en hjemmeside der hele tiden udvikler sig og bliver bedre.

Book et kaffemøde

Jeg vil at kontakte dig hurtigst muligt

Få et gratis SEO tjek

Er dine 10 vigtigste søgeord placeret på side 1 eller 11?

Få et GRATIS og helt uforpligtende overblik indenfor 24 timer.