Jeg brænder
for at hjælpe dig

  • 13 års erfaring
  • Lokalt kendskab
  • Lokal tryghed

Lidt

Om mig

Mit navn er Steffen Bohnsen, og jeg har i 13 år hjulpet lokale virksomheder med deres markedsføring. Fra den lille gårdbutik til håndværkeren med mange ansatte.  Det er de mindre og mellemstore virksomheder, jeg syntes er aller mest spændende. Jeg elsker den energi og passion, der ligges i dem. Jeg har altid bedundret de mennesker, der har kastet sig ud i eventyret på jagt efter deres drømme.  De mennesker der har det mod og de evner, der skal til. De har altid inspireret mig meget.  At få lov til at hjælpe disse mennesker med deres markedsføring er helt klart det, jeg brænder for. Jeg har det også lidt selv. Jeg drives efter det, jeg brænder for og elsker de processer, der ligger på vejen hen imod et mål. Og bagefter at opretholde og videreudvikle disse.

Jeg har altid siddet over for mine kunder med salgskasketten på, da jeg jo tidligere blev betalt for at skulle sælge en masse vare. Men når snakken kom i gang, havde jeg mest lyst til at gemme den ned i tasken og bare snakke ideer, muligheder  og markedsføring. Men måske er det også det, der gør, at jeg alligevel er en ok sælger. Fordi kunderne godt kan mærke min interesse og passion for deres  forretning.  Men jeg er ikke en sælger, det bryder jeg mig faktisk ikke så meget om. Jo måske kun hvis jeg kan se, at det, jeg sælger, har en reel værdi for kunden. Så er det ok.

“Jeg drives af den gode historie. Den gode ide og mennesker der brænder for noget. Mennesker der er superpassioneret i det, de laver. At mærke energien og at være den meget lille brik, der kan være med til, at de får de kunder i forretningen de fortjener. Det er derfor at, jeg gør det her”

Med venlig hilsen

Steffen Bohnsen

Egenskaber

Resulatatorienteret

100%

Engageret og troværdig

100%

Elsker udfordringer 

100%

Erfaring

Steffenbohnsen.dk

Om

Mit firma

Verden er meget sort/ hvid, når det kommer til markedsføring. Enten sværger man til de “gamle” offline medier, eller også går man 100% ind for de digitale, og syntes, at man er dybt oldnordisk, hvis man stadigvæk har en annonce i avisen. I min optik er billedet noget mere nyanceret. Jeg har ikke nogen kasket på, der begrænser mig i min måde at tænke markedsføring på. Derfor kan jeg give dig en præsis og uvildig rådgivning i hvad, der er bedst for lige netop din virksomhed.

I mit firma, som jeg har valgt at kalde Steffen Bohnsen, hjælper jeg lokale virksomheder med deres lokale markedsføring. Det er det, jeg er god til, og det jeg gerne vil lægge navn til. Længere er den ikke og mere behøves den ikke at pakkes ind. Ligger din virkomhed i den gamle Broby kommune, Faaborg, Ringe eller Haarby  så giv mig et kald. Jeg glæder mig til at høre din historie.

Det skal helt klart være nemmere for dig. Du skal slippe af med bekymringen, om du får de kunder, du skal have, for at du kan drive din forretning. Der skal frigives tid og resourcer, så du kan gøre det, du er bedst til og brænder mest for. Og så er du aldrig for lille til, at vi ikke kan snakke markedsføring sammen.