Bag om

Jeg brænder for din markedsføring

Med mig på holdet får du altid et stort engagement og et helhjertet og ærligt stykke arbejde, med fokus på mest mulig værdi for dig. 

Kort om mig

Mange års erfaring med medier

Mit navn er Steffen Bohnsen, og jeg bor sammen med min kone Tine og vores børn Carl Emil og Johannes, i Brunshuse som ligger tæt ved Haarby og Assens på Fyn. Jeg har i 14 år arbejdet med salg og markedsføring, og jeg har gennem tiden hjulpet rigtig mange små og mellemstore danske virksomheder med deres markedsføring.

Siden 2018 har jeg arbejdet som selvstændig freelance marketingrådgiver og webdesigner. Jeg har valgt primært at fokusere på Google Ads, webdesign og seo. Med mig i bagagen har jeg mange års erfaring med de traditionelle offline medier såsom printannoncering, radio, film og tryksager.

Steffen Bohnsen

Din markedsføring

Jeg vil gøre en forskel

Det kommer dig og din forretning til gode, når jeg møder op med 14 års erfaring med medier, markedsføring og digitale muligheder. De erfaringer bringer jeg gerne i spil, så de kan gøre en forskel i din markedsføring.

Lokal digital markedsføring
Lokal digital markedsføring Fyn
Markedsføring Fyn

Værdier

Det tror jeg på

Det, der driver mig i mit daglige arbejde, er glæden ved at se gode resultater, der skabes sammen med mine kunder. Med mig på dit hold får du et stort engagement og et helhjertet og ærligt stykke arbejde. I min branche er der alt for mange smarte sælgere, der vil prøve at sælge dig noget, som ikke altid er det bedste for dig. I stedet tror jeg på, at vejen frem er et sundt samarbejde bygget på tillid, ansvarlighed, relationer og resultater.

Mit fokus er altid der hvor værdien bliver størst for dig. Og det er nok den bedste grund, jeg kan komme på, at jeg i 2018 sadlede om, og gik den digitale vej med bl.a. webdesign, Google Ads, Facebook og seo. Ganske enkelt for at kunne tilbyde dig det, der giver din markedsføring allermest værdi.

2018 - Nu

Freelance rådgiver og webdesigner

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med deres markedsføring. Primært webdesign, Google Ads, Facebook og SEO

2018 - Nu

2016 - 2017

Key Account manager

L-Mediehus i Langeskov. Ansvarlig for annoncesalget til magasinet Frilandsliv

2016 - 2017

2013 -2015

Souschef og daglig leder

Jysk Fynske Medier i Faaborg. Salg på mange forskellige medieplatforme som de Fynske ugeaviser, de Fynske dagblade og Radio S-FM i Faaborg. Derudover tryksager og digitale medier

2013 -2015

2007 - 2013

Medie rådgiver

Jysk Fynske Medier i Faaborg. Salg på mange forskellige medieplatforme som de  Fynske ugeaviser, de Fynske dagblade og Radio S-FM i Faaborg. Primært salg til Ugeavisen Faaborg

2007 - 2013

1998 - 2000

Medie rådgiver

Fynske Medier. Dengang der var noget der hed Vestfyns Avis i Haarby. 

1998 - 2000

Markedsføring

Skal vi arbejde sammen?

Verden er meget sort/hvid, når det kommer til markedsføring. Enten sværger man til de “gamle” offline medier, eller også går man 100% ind for de digitale og syntes, at man er dybt oldnordisk, hvis man stadigvæk har en annonce i avisen. I min optik er billedet noget mere nuanceret. Jeg har ikke nogen kasket på, der begrænser mig i min måde at tænke markedsføring på.

Derfor kan jeg give dig en præcis og uvildig rådgivning i hvad, der er bedst for lige netop din virksomhed. Det kommer dig og din forretning til gode, når jeg møder op med 14 års erfaring med medier, markedsføring og digitale muligheder. De erfaringer bringer jeg gerne i spil, så de kan gøre en forskel i din markedsføring.

Mine kunder er typisk små og mellemstore virksomheder fordelt rundt i hele Danmark. Det er guld værd for din markedsføring, når vi begge har et stort kendskab til dit lokale område og marked, dine potentielle kunder og konkurrenter. Så taler vi samme sprog, og jeg kan hjælpe dig med at målrette din markedsføring, så den ret præcist henvender sig til de kunder, du har – og de kunder, du gerne vil i kontakt med. 

Har du brug for din helt egen marketingmedarbejder, eller bare lidt hjælp her og nu, så giv mig endeligt et kald.

Læs også:

Markedsføringsstrategi

Markedsføringsstrategi

Du kan med fordel bruge helhedsorienteret markedsføring i din markedsføringsstrategi. Hvad betyder helhedsorienteret markedsføring, og hvad kan du bruge det til i dit daglige arbejde?

Læs mere »
Webtekst

Webtekst

5 myter om webtekst, du ikke skal tro på. Skrevet af Louise Lamberth fra Tekstfokus. Gode søgemaskineoptimerede webtekster kan hjælpe dig med at sælge mere,

Læs mere »
Marketingplan

Marketingplan

Har du en marketingplan til din virksomhed? Du har udviklet verdens bedste forretning, og du udlever nu den drøm, du længe har haft om at

Læs mere »

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.