Bag om

Jeg brænder for lokal markedsføring

Med mig på holdet får du en sparrings- og samarbejdspartner, der både har opdateret viden og stor erfaring med sig. Du får altid et stort engagement og et helhjertet og ærligt stykke arbejde, med fokus på mest mulig værdi for dig. 

Kort om mig

Mit navn er Steffen Bohnsen, og jeg bor sammen med min kone Tine og vores børn Carl Emil og Johannes, på en lille landejendom ved Vester Hæsinge på Fyn. Jeg har i 14 år arbejdet med salg og markedsføring, og jeg har gennem tiden hjulpet rigtig mange små og mellemstore lokale virksomheder med deres markedsføring.

Siden 2018 har jeg arbejdet som selvstændig freelance marketingrådgiver og webdesigner. Jeg har valgt at fokusere 100% på lokal markedsføring, særligt Google Ads, Facebook, hjemmesider og seo. Med mig i bagagen har jeg mange års erfaring med de traditionelle offline medier såsom printannoncering, radio, film og tryksager.

Lokal markedsføring handler for mig i sidste ende om helt almindelige mennesker, der skal blive kunder i din forretning. Min fornemmeste opgave er at få det til at lykkes, indenfor de rammer vi sammen sætter.

Det tror jeg på

Det, der driver mig i mit daglige arbejde, er glæden ved at se gode resultater, der skabes sammen med mine kunder. Med mig på dit hold får du et stort engagement og et helhjertet og ærligt stykke arbejde. I min branche er der alt for mange smarte sælgere, der vil prøve at sælge dig noget, som ikke altid er det bedste for dig. I stedet tror jeg på, at vejen frem er et sundt samarbejde bygget på tillid, ansvarlighed og relationer.

Mit fokus er altid der hvor værdien bliver størst for dig. Og det er nok den bedste grund, jeg kan komme på, at jeg i 2018 sadlede om, og gik den digitale vej med bl.a. webdesign, Google Ads, Facebook og seo. Ganske enkelt for at kunne tilbyde dig det, der giver din markedsføring allermest værdi.

CV

2018 - Nu

Freelance webdesigner og marketingrådgiver

Jeg gør det jeg længe har haft lyst til, og det jeg er bedst til. Jeg starter min egen marketingvirksomhed op, og rådgiver/hjælper lokale virksomheder på Fyn med deres markedsføring. Primært Google Ads, Facebook, SEO og design af hjemmesider.

2018 - Nu

2016 - 2017

Key Account Manager

L- Mediehus i Langeskov. Jeg har her ansvaret for annoncesalget til magasinet Frilandsliv

2016 - 2017

2013 - 2015

Souschef og daglig leder

Jysk Fynske Medier i Faaborg. Salg på mange forskellige medieplatforme som de Fynske ugeaviser, de Fynske dagblade og Radio S-FM i Faaborg.

2013 - 2015

2007 - 2013

Medie rådgiver

Jysk Fynske Medier i Faaborg. Salg på mange forskellige medieplatforme som de  Fynske ugeaviser, de Fynske dagblade og Radio S-FM i Faaborg. Dog primært salg til Ugeavisen Faaborg

2007 - 2013

1998 - 2000

Medie rådgiver

Fynske Medier. Dengang der var noget der hed Vestfyns Avis i Haarby. 

1998 - 2000

Skal vi arbejde sammen?

Verden er meget sort/hvid, når det kommer til markedsføring. Enten sværger man til de “gamle” offline medier, eller også går man 100% ind for de digitale og syntes, at man er dybt oldnordisk, hvis man stadigvæk har en annonce i avisen. I min optik er billedet noget mere nuanceret. Jeg har ikke nogen kasket på, der begrænser mig i min måde at tænke markedsføring på.

Derfor kan jeg give dig en præcis og uvildig rådgivning i hvad, der er bedst for lige netop din virksomhed. Det kommer dig og din forretning til gode, når jeg møder op med 14 års erfaring med medier, markedsføring og digitale muligheder. De erfaringer bringer jeg gerne i spil, så de kan gøre en forskel i din lokale markedsføring.

Mine kunder er typisk små og mellemstore virksomheder på Fyn med hovedvægten i Faaborg, Ringe og Broby. Det er guld værd for din markedsføring, når vi begge har et stort kendskab til dit lokale område og marked, dine potentielle kunder og konkurrenter. Så taler vi samme sprog, og jeg kan hjælpe dig med at målrette din markedsføring, så den ret præcist henvender sig til de kunder, du har – og de kunder, du gerne vil i kontakt med.

Klar til næste step på din vej mod en bedre lokal markedsføring

Min forretning er bygget 100% op på at betjene dig som lokal virksomhedsdrivende. Derfor kan jeg tilbyde dig en unik marketingløsning, hvor pris og den værdi, du får, hænger rigtig godt sammen. Hos mig bliver du aldrig for lille eller for ubetydelig.

Gratis og naturligvis helt uforpligtende

Book et kaffemøde

Jeg vil at kontakte dig hurtigst muligt