Jeg brænder
for at hjælpe dig

  • 14 års erfaring
  • Lokalt kendskab
  • Lokal tryghed

Lidt

Om mig

Mit navn er Steffen Bohnsen, og jeg har nu i 14 år hjulpet lokale virksomheder med deres markedsføring. Fra den lille gårdbutik, tøjbutikken på strøget og til håndværkeren med mange ansatte.  Det er de lokale virksomheder, jeg syntes er aller mest spændende. Jeg elsker den energi og passion, der ligges i dem. Jeg har altid bedundret de mennesker, der har kastet sig ud i eventyret på jagt efter deres drømme.  De mennesker der har det mod og de evner, der skal til. De har altid inspireret mig meget. 

I dag arbejder jeg udelukkende med at hjælpe disse mennesker med deres markedsføring og det er helt klart det, jeg brænder for. Det er også den lokale markedsføring jeg har specialiseret mig i, og her hvor jeg har mine forcer. 

Jeg har altid siddet over for mine kunder med salgskasketten på, da jeg jo tidligere blev betalt for at skulle sælge en masse avisannoncer, radiospot og meget andet. Men når snakken kom i gang, havde jeg mest lyst til at gemme den ned i tasken og bare snakke ideer, muligheder  og markedsføring. Men måske er det også det, der gør, at jeg alligevel er en ok sælger. Fordi kunderne godt kan mærke min interesse og passion for deres  forretning.  Men jeg er ikke en sælger, det bryder jeg mig faktisk ikke så meget om. Jo måske kun hvis jeg kan se, at det, jeg sælger, har en reel værdi for kunden. Så er det ok.

 

Min fornemmeste opgave er at gøre det komplicerede enkelt. Det tekniske uforståelige, forståeligt. For i sidste ende handler det om helt almindelige mennesker, der skal blive kunder i din forretning. Og heldigvis handler digital markedsføring rigtigt meget om mennesker, dine kunders brugeroplevelser og din relevans i forhold til dine potentielle kunder. Så på bundlinjen handler det om mennesker og ikke kun en masse teknik og uforståeligt snak. Giver det mening?

Med venlig hilsen

Steffen Bohnsen

Mine værdier

Resulatatorienteret

100%

Engageret og troværdig

100%

Elsker udfordringer 

100%

Min

Marketing-erfaring

Tilføj din overskrift her

2018 - Nu

Selvstændig

Jeg gør det jeg længe har haft lyst til, og det jeg er bedst til. Jeg starter min egen marketingvirksomhed op, og rådgiver/hjælper lokale virksomheder på Fyn med deres markedsføring. Primært Google Ads, Facebook, SEO og design af hjemmesider.

2018 - Nu

2016 - 2017

Key Account Manager

L- Mediehus i Langeskov. Jeg har her ansvaret for annoncesalget til magasinet Frilandsliv

2016 - 2017

2013 - 2015

Souschef og daglig leder

Jysk Fynske Medier i Faaborg. Salg på mange forskellige medieplatforme som de Fynske ugeaviser, de Fynske dagblade og Radio S-FM i Faaborg.

2013 - 2015

2007 - 2013

Medie rådgiver

Jysk Fynske Medier i Faaborg. Salg på mange forskellige medieplatforme som de  Fynske ugeaviser, de Fynske dagblade og Radio S-FM i Faaborg. Dog primært salg til Ugeavisen Faaborg

2007 - 2013

1998 - 2000

Medie rådgiver

Fynske Medier. Dengang der var noget der hed Vestfyns Avis i Haarby. 

1998 - 2000
Steffenbohnsen.dk

Om

Mit firma

Verden er meget sort/ hvid, når det kommer til markedsføring. Enten sværger man til de “gamle” offline medier, eller også går man 100% ind for de digitale, og syntes, at man er dybt oldnordisk, hvis man stadigvæk har en annonce i avisen. I min optik er billedet noget mere nyanceret. Jeg har ikke nogen kasket på, der begrænser mig i min måde at tænke markedsføring på. Derfor kan jeg give dig en præsis og uvildig rådgivning i hvad, der er bedst for lige netop din virksomhed.

I mit firma, som jeg har valgt at kalde Steffen Bohnsen, hjælper jeg lokale virksomheder med deres lokale markedsføring. Det er det, jeg er god til, og det jeg gerne vil lægge navn til. Længere er den ikke og mere behøves den ikke at pakkes ind. Ligger din virksomhed i den gamle Broby kommune, Faaborg, Ringe, Haarby, eller for den sags skyld et andet sted på Fyn,  så giv mig et kald. Jeg glæder mig til at høre din historie.

Når Du samarbejder med mig omkring din markedsføring, skal du slippe af med bekymringen, om du får de kunder, du skal have, for at du kan drive din forretning. Du får frigivet tid og resourcer, så du kan gøre det, du er bedst til og brænder mest for. Og så er du aldrig for lille til, at vi ikke kan snakke markedsføring sammen.