Få din egen eksterne freelance marketingmedarbejder.

Glemt alt om uigennemsigtige aftaler og urimeligt lange bindinger.

Med mig på holdet kan du få hjælp til at skabe kontakten til dine potentielle kunder. Helt enkelt og nede på jorden, uden at det koster dig en bondegård.

Sammen skaber vi din identitet, der hvor dine kunder er.

Jeg ved, at du brænder for din virksomhed og lægger rigtig mange timer i den. Dine kunder er glade for dig, og dine produkter eller ydelser gør en forskel for dem, der køber dem. Du forsøger selv at jonglere rundt med din markedsføring, selv om det hverken interesserer dig, eller du føler, at du har de rette kompetencer. Det, du brænder for, er at være ude ved dine kunder, gøre det, du er god til, og tjene penge til dig selv. 

Du ved godt, at din hjemmeside ikke er super god, og at dine potentielle kunder har svært ved at finde dig på Google. Men omvendt føler du også, at din virksomhed er af en sådan størrelse, at det bliver for dyrt at få nogen udefra til at stå for din markedsføring.

Genkender du scenariet?

Men sådan behøver det ikke at være……. 

Marketingmedarbejder

FAQ. Spørgsmål om marketingmedarbejder

Mange små og mellemstore virksomheder har ikke økonomiske ressourcer til at have en fuldtids/fastansat marketingmedarbejder. Der vil heller ikke være arbejde nok til en fuldtidsstilling. Med en ekstern freelance marketingmedarbejder kan virksomheden gøre brug af freelancerens kompetencer i det omfang. der er brug for.

Virksomheden slipper for rigtig mange udgifter og forpligtigelser. Både i forbindelse med løn, feriepenge, pension, sygdom mv. Freelanceren stiller også selv sit udstyr til rådighed. En aftale med en freelance marketingmedarbejder er både meget fleksibel og økonomisk for virksomheden. Typisk vil der heller ikke gælde lange bindinger.

Prisen på en freelancer er oftest baseret på det antal timer, han/hun skal bruge på de løbende opgaver. I min virksomhed har jeg marketingpakker, der starter fra kr. 995,- ex. moms. Men det kommer helt an på det behov, du har som kunde

Få din egen marketingmedarbejder - 100% tilpasset din virksomhed.

Få adgang til de kompetencer, din virksomhed har behov for. Gør brug af min viden, som vil være guld værd for dig.

  • Jeg tager ansvar for din markedsføring og sørger for, at tingene kører, som de skal.
  • Du slipper af med den irriterende følelse af, at du ikke har styr på din markedsføring, og at du ikke får tingene gjort.
  • Du kommer til at stå stærkt i forhold til dine konkurrenter.
  • Du får ro i maven og slipper for bøvlet.
  • Din tilgang til nye kunder bliver lettere.
  • Du får mere tid til at være ude hos dine kunder.

Brug din tid på det, du brænder for.

Jeg har i 14 år hjulpet lokale virksomheder i bl.a. Faaborg-Midtfyn med at få optimalt ud af deres lokale markedsføring. Jeg har set udviklingen, hvor man som virksomhedsejer begyndte at flytte markedsføring fra bl.a. printmedierne og over på de digitale medier. Alle skulle have deres egen hjemmeside, være på Facebook, få masser af likes, og gerne også findes på Google. Og helt forståeligt, at det gik den vej, for man markedsfører sig jo der, hvor ens kunder befinder sig.

Men jeg kan også se de udfordringer, der er, specielt for små og mellemstore virksomheder, når de skal prøve på egen hånd at få det maksimale ud af f.eks. Facebook eller få deres hjemmeside til at fungere optimalt.  Det kan være svært, hvis man måske mangler lidt kompetencer eller ikke har den tid, der skal til for at få det gjort korrekt.

Hvad får jeg ud af et samarbejde?

Når du bruger mig som din marketingmedarbejder, hjælper jeg dig med at få helt styr på din markedsføring, så du trygt kan drive din forretning uden at skulle bekymre dig om det, du gør nu, også er det rigtige. Du kan få en hjemmeside, der virker, og vi kan implementere relevante sociale medier, Google Ads eller nyhedsbreve i din markedsføring. Det kan jeg hjælpe dig med. 

Jeg kan guide dig trygt igennem junglen af “gamle” offline medier og de nye digitale. Så kommer du kun til at bruge de medier, der giver bedst mening for dig. Og jeg kan være med dig hele vejen. 

Varetager du 100% mine interesser?

Ja naturligvis. Jeg er 100% uafhængig og er ikke bundet op af nogle mediehuse eller andre medier. Jeg varetager udelukkende dine interesser, og vi tilpasser en aftale helt efter dine behov og dit budget.

Kan du stå for hele min markedsføring?

Ja, hvis det er det, der er mest optimalt, kan jeg varetage hele din markedsføring.  Tænk på, at den timepris jeg tager, er meget tæt på den pris, du tager ude ved dine kunder. Og så skal du ikke bekymre dig om den del, men blot gøre det, du er bedst til.

Er der noget markedsføring du ikke kan hjælpe mig med?

Ja, det er der helt sikkert. Jeg kan rådgive dig, så du får den bedste løsning tilpasset 100% din virksomhed. Hvis der er elementer, jeg ikke kan tilbyde at udføre, finder vi en, der kan. Det væsentlige er, at vi strikker den rigtige løsning sammen til dig.

Hvor lang tid binder jeg mig?

Kun så længe du syntes, at det er værdigivende for dig. Du kan altid opsige vores samarbejde med en måneds varsel. 

Hvorfor en marketingmedarbejder?

Mange større virksomheder har deres egen marketingmedarbejder, de har ansat på fuld tid. Det har du ikke råd til, vel. Men du har råd til at bruge 3, 5 eller måske 10 timer pr. måned til hjælp til markedsføring. Og mange gange er det rigeligt til at din markedsføring kommer op at køre 100%.

Du slipper for alt bøvlet og kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Nemlig at drive din forretning.

Læs også:

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan til små og mellemstore virksomheder. [Trin for trin guide]. En markedsføringsplan er et helt nødvendigt redskab til at få bedre struktur på din virksomheds

Læs mere »

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.