Webdesign

Jeg laver hjemmesider der giver dig kunder i butikken

Når du vælger mig til at lave din hjemmeside, får du et stort engagement og et helhjertet og ærligt stykke arbejde med fokus på mest mulig værdi for dig. Jeg tror ikke på halve og letkøbte hjemmesideløsninger. Det er din hjemmeside ganske enkelt for vigtig til.

Ny hjemmeside Fyn

Brugervenlig

Din hjemmeside skal fra første øjekast være indbydende og nem at navigere rundt i. Dine besøgende er på jagt efter noget, som du kan tilbyde dem, og din hjemmeside skal gøre det nemt for dem at finde de svar, de søger efter. Omvendt vil de helt sikkert forlade din side og måske finde en anden.

Søgemaskineoptimeret

Hvad er din hjemmeside værd uden besøgende? Ikke ret meget, vel. Din hjemmeside skal være mere end blot lækkert design, og dine potentielle kunder skal kunne finde dig, når de søger efter dine ydelser. Derfor har jeg stor fokus på, at du er synlig på de søgeord, du gerne vil findes på.

100% tilpasset din kunder

Er din hjemmeside lavet for din skyld, din webdesigners eller er den slet ikke ment til nogen bestemt. Jeg laver hjemmesider med fokus på dine kunder, så de kan lære dig at kende og på den måde forhåbentligt komme til at handle med dig.

Konverteringsoptimeret

Det er fedt at se, når din nye hjemmeside får en masse besøgende. Men hvad er den trafik værd, hvis ingen af de besøgende går hen og bliver dine kunder. Din nye hjemmeside skal gøre det nemt at komme i kontakt med dig. I sidste ende handler det om varme kundeleads til dig i form af f.eks. et telefonopkald eller en udfyldelse af en kontaktformular.

Testimonials

Det siger mine kunder

Ingen effektiv lokal markedsføring uden en velfungerende hjemmeside

Jeg vil komme med den påstand, at uden en velfungerende hjemmeside har du i dag svært at drive din forretning på en fornuftig måde. Det er immervæk her, rigtig mange af dine kunder møder dig, måske for første gang, og så er det altså om at gøre sig godt ud, ikke? Du har de berømte 2-3 sekunder til at imponere en potentiel ny kunde, inden han/hun søger videre og måske finder en af dine konkurrenter i stedet. Det er måske ikke helt fair, men sådan er det altså!

Dine kunder skal have en god oplevelse, når de besøger din hjemmeside. De skal få den information, de har behov for, så de kan træffe en beslutning om, at det er dig, de vil kontakte.  Derfor arbejder jeg, sammen med mine kunder, meget med elementer som troværdighed, værdi, fordele, call to action og social proof, der alle er med til at gøre det nemt for kunden at vælge dig. Men det er de færreste hjemmesider, der har alle de elementer. Fokus er for det meste udpræget på et lækkert design, og det er en skam.

Jeg har de mest superseje kunder man kan tænke sig

Hjemmesidepakker
Tilkøb

Standard

Professionel og funktionel hjemmeside 100% skræddersyet din forretning

kr 8000,-
ex. moms
 • Opstartsmøde hos dig (eller mig)
 • Hjælp til køb af domæne og hosting
 • Kundeanalyse og andet forarbejde
 • Skræddersyet hjemmesiden bliver lavet i WordPress
 • Responsive design af forside og op til 5 undersider
 • SEO grundpakke (værdi kr. 2.495,-)
 • 1 times undervisning ved overdragelse
 • En måneds gratis support

boost

Professionel og funktionel hjemmeside 100% skræddersyet din forretning

kr 12000,-
ex. moms
 • Alt fra standardpakken
 • +
 • Hjemmesidetekster til samtlige sider skrevet af professionel tekstforfatter
 • Korrekturlæsning
 • Søgeordsanalyse

All in one

Professionel og funktionel hjemmeside 100% skræddersyet din forretning

kr20170 kr 15000,-
ex. moms
 • Alt fra boostpakken
 • +
 • Opsætning af Google Ads klar til brug
 • Opsætning af Facebook Business Manager klar til brug
 • 3 måneders SEO
 • Opsætning af Google My Business
 • Tilbuddet gælder ved bestilling af ny hjemmeside inden den 29. februar 2020
spar 5.170,-

Få en professionel hjemmeside bygget op omkring et godt fundament

Det tekniske bag

 • Hjemmesiden bliver laver i WordPress med Elementor Pro, Ultimate Addons og Astra Pro
 • Hastighedsoptimeret: Billede optimering, kodestruktur optimering og der bliver opsat cache på siden​
 • Hjemmesiden bliver søgemaskineoptimeret med pluginét SEO Yoast​ (værdi kr. 2.495,-)
 • Der bliver lavet intern linkbuilding på siden
 • Struktureret data: Schema optimering med pluginét Schema Pro
 • Der installeres Google Analytics og Google Search Console
 • Jeg sørger for SSL certifikat så hjemmesiden for en sikker forbindelse
 • Hjælp til cookie- og privatlivspolitik
 • Der installeres et backup plugin
 • Vælg mellem et hav af design- og funktionsmuligheder
 • Du får alle mine programlicenser med (værdi over kr. 5000,-)

Rådgivning

 • For det allerbedste resultat kræves en seriøs rådgivning. Den får du af mig.
 • Jeg er med dig i hele processen og er klar til at svare på dine spørgsmål
 • Naturligvis gratis support når hjemmesiden er gået live
 • Jeg hjælper dig gerne med at få integreret din hjemmeside med resten af din markedsføring

Din Hjemmeside skal laves med fokus på dine kunder

Inden vi går i gang med din nye WordPress hjemmeside, skal vi først blive super skarp på, hvem dine potentielle kunder i virkeligheden er. For det er dem, vi skal have med i hele byggeprocessen, så vi kan ende op med en skræddersyet hjemmeside til lige netop din målgruppe. Jo bedre vi kender denne, jo nemmere er det at lave en hjemmeside, som de vil synes godt om. Du kan sammenligne det med at skulle skrive et brev til en person, du ikke kender. Det er ikke helt nemt, vel? Jeg har i mange år hjulpet lokale virksomheder med dette, og har helt sikkert et stort kendskab til lige netop din målgruppe. Jeg hjælper naturligvis dig med at definere din.

 

Wordpress hjemmeside Faaborg
Hjælp til markedsføring - WordPress hjemmeside

Ved du, hvor synlig din hjemmeside er på Google - og hvad det betyder for dig?

Og når det så er sagt, må vi ikke glemme Google. For hvad er en hjemmeside værd, hvis den ikke kan findes på Google? Ikke ret meget, og i bedste fald får du dig et flot visitkort, som du kan vise dine kunder. Så Google bliver vi nød til at være gode venner med. Vi skal fortælle Google, at den godt kan sende trafik til din hjemmeside, når der søges efter ydelser, som du udbyder. Hvordan man gør det? Ud over at din hjemmeside skal være teknisk korrekt sat op, handler det i bund og grund om at vide, hvad din målgruppe søger efter. Søger de efter en tømrer i Haarby, er det nok en god ide at lave noget indhold med høj relevans og kvalitet, hvor det ord indgår flere gange, forudsat at du naturligvis selv er tømrer. 

Spørgsmål og svar

Når vi har styr på de forskellige elementer, så som tekst, billeder, logo og andet indhold, skal du regne med ca. 10 arbejdesdage. Som jeg tidliger har skrevet tager det meget tid  og vi sender den ikke online før den er helt klar. 

Ja så absolut. Når den er leveret og betalt er det din ejendom for altid.

Jeg syntes det er vigtigt, at det er dig selv, der køber donæme og  en hostingaftale. Det gør også, at det er dig, der ejer din hjemmeside 100%. Jeg hjælper dig gerne i gennem hele processen, så det bliver nemt for dig. Jeg bruger selv Unoeuro og har kun gode erfaringer med dem. Så dem vil jeg også anbefale dig. 

Ja, der er faktisk ikke så mange. I langt de fleste tilfælge anbefaler jeg, at du køber et basic suite hos Unoeuro. Prisen for dette incl. domæne og oprettelse er kun kr. 313,- ex. moms. Prisen er herefter kr. 224,- ex. moms pr. år.(Priserne er jvf. Unoeuro´s prislister) Herudover kan du have behov for køb, af et klippekort hos mig , hvis du ikke selv vil stå for evt. løbende rettelser eller nye sider.

Mit udgangpunkt er altid, at du som lokal virksomhed, skal have den bedste og mest optimale markedsføring, selv på et lille budget.  I 13 år har jeg hjulpet lokale virksomheder med dette og har efterhånden tilegnet mig en viden der gør, at jeg ved hvad der virker bedst for den enkelte virksomhed. Din hjemmeside er et meget vigtigt element i din samlede markedsføring. Jeg tilpasser hjemmesiden så den matcher 100% det lokale marked, samt de målgrupper du gerne vil have som dine kunder. Jeg laver din hjemmeide så den spiller godt sammen med, de andre platforme du markedsfører dig på. Sådan at du selv med et lille budget, kan få god markedsføring på bl.a. Facebook, med nyhedsbreve , Google Ads og din hjemmeside. Og vigtigt, at alle elementerne spiller sammen og skaber synergi.

Og så gør det heller ikke noget at hjemmesiden bliver sat lækkert op og præsenterer din virksomhed på en flot måde

Hjælpen er aldrig langt væk. Har du problemer så giv mig et kald og vi finder en løsning. Se bl.a. afsnittet her på siden med klippekort.

Klar til næste step på din vej mod en bedre lokal markedsføring

Book et kaffemøde!

Gratis og naturligvis helt uforpligtende

Book et kaffemøde

Jeg vil at kontakte dig hurtigst muligt

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Tilbud på hjemmesider

Bestil inden d. 29. februar 2020!