Få en effektiv WordPress hjemmeside

Din nye hjemmeside bliver dit vigtigste salgsværktøj. Klar og parat til dine lokale kunder fra kun kr. 6.795,-

Hjemmeside Fyn

Din

Hjemmeside er uden samligning det vigtigste element i din markedsføring!

Jeg vil komme med den påstand, at uden en velfungerende hjemmeside har du i dag svært at drive din forretning på en fornuftig måde. Det er immervæk her, rigtig mange af dine kunder møder dig, måske for første gang, og så er det altså om at gøre sig godt ud, ikke? Du har de berømte 2-3 sekunder til at imponere en potentiel ny kunde, inden har søger videre og måske finder en af dine konkurrenter i stedet. Det er måske ikke helt fair, men sådan er det altså!

Dine kunder skal have en god oplevelse, når de besøger din hjemmeside. De skal få den information, de har behov for, så de kan træffe en beslutning om, at det er dig, de vil kontakte.  Derfor arbejder jeg, sammen med mine kunder, meget med elementer som troværdighed, værdi, fordele, call to action og social proof, der alle er med til at gøre det nemt for kunden at vælge dig. Men det er de færreste hjemmesider, der har alle de elementer. Fokus er for det meste udpræget på et lækkert design, og det er en skam.

Og så behøver jeg ikke at nævne, at din hjemmeside også skal være rigtig gode venner med Google, så dine potentielle kunder kan finde dig, når de søger efter dine ydelser eller varer.

Hvordan ser din hjemmeside ud? Er den klar til dine kunder, eller kunne den godt være bedre?

Referencer

Wordpress hjemmeside til Gårdbutik i Ringe
Søgemaskineoptimeret
Lanceret i april 2019
Wordpress hjemmeside til håndværker i Faaborg
Søgemaskineoptimeret
Chatbot
Lanceret i december 2018
Wordpress hjemmeside til tømrer i Broby
Søgemaskineoptimeret
Tekstforfatning
Lanceret i januar 2019
Wordpress hjemmeside til kulturhus i Vester Hæsinge
Søgemaskineoptimeret
Lanceret i juli 2019

Med

En ny WordPress hjemmeside får du en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed, Google og dine lokale kunder.

Med mine kompetencer og vores fælles gode ideer, laver vi den perfekte hjemmeside til din virksomhed. Det er nemt og billigt, og du vil bl.a. opdage, at……

 • Jeg tager det vigtige ansvar og sørger for at tingene bliver lavet korrekt
 • Du får en WordPress hjemmeside der arbejder for dig 24/7
 • Du får ro i maven
 • Du slipper af med bøvlet.
 • Din tilgang til nye kunder bliver lettere
 • Du kommer til at stå stærkt i forhold til dine konkurrenter
 • Du bliver meget mere bevist om hvem der er dine potentielle kunder
Wordpress Hjemmeside Faaborg Midtfyn

WordPress hjemmeside

Klar og parat
kr 6.795 + moms
 • Hjælp til køb af domæne og hosting*
 • Opsætning af forside og op til 5 undersider ***
 • Hastighedsoptimering med bl.a. billed- og kodestruktur optimering.
 • Der installeres Google Analytics og Google Search Console
 • Alle sider bliver indekseret korrekt
 • Søgemaskineoptimering på alle sider med pluginét Yoast
 • Der installeres Schema Pro plugin til lokal seo
 • Installation af GDPR Cookie plugin og hjælp et privatlivspolitik**
 • Integration med dine sociale medier
 • Pop up
 • Oprettelse af sikker forbindelse med SSL certifikat (HTTPS)

WordPress hjemmeside

incl. hjemmeside tekster
kr 9.495 + moms
 • Wordpress klar og parat
 • +
 • Søgeordsanalyse. Hvilke søgeord bliver der brugt når dine potentielle kunder søger efter dig på Google? Jeg finder de helt rigtige søgeord der skal bruges på din nye hjemmeside. Jeg bruger flere forskellige seo-redskaber til at finde frem til de helt rigtige søgeord
 • Teksterne bliver skrevet af professionelle tekstforfattere*
 • Korrektur på alle tekster
Populær
Wordpress hjemmeside Faaborg

Min hjemmeside er blevet mit bedste salgsværktøj

Mine kunder får nu en meget bedre brugeroplevelse, når de besøger min hjemmeside, og de har nemt ved at få fat i mig. Når de søger efter mine ydelser på Google popper min hjemmeside altid frem. Det betyder at jeg har flere kunder i dag, uden at jeg selv behøver at gøre en masse, eller bruge penge på andet markedsføring.

Brian Mosegaard

Faaborg Hvidevareservice

Wordpress hjemmeside Faaborg

Din

Hjemmeside skal laves til dine kunder (og Google)

Inden vi går i gang med din nye WordPress hjemmeside, skal vi først blive super skarp på, hvem dine potentielle kunder i virkeligheden er. For det er dem, vi skal have med i hele byggeprocessen, så vi kan ende op med en skræddersyet hjemmeside til lige netop din målgruppe. Jo bedre vi kender denne, jo nemmere er det at lave en hjemmeside, som de vil synes godt om. Du kan sammenligne det med at skulle skrive et brev til en person, du ikke kender. Det er ikke helt nemt, vel? Jeg har i mange år hjulpet lokale virksomheder med dette, og har helt sikkert et stort kendskab til lige netop din målgruppe. Jeg hjælper naturligvis dig med at definere din.

Og når det så er sagt, må vi ikke glemme Google. For hvad er en hjemmeside værd, hvis den ikke kan findes på Google? Ikke ret meget, og i bedste fald får du dig et flot visitkort, som du kan vise dine kunder. Så Google bliver vi nød til at være gode venner med. Vi skal fortælle Google, at den godt kan sende trafik til din hjemmeside, når der søges efter ydelser, som du udbyder. Hvordan man gør det? Ud over at din hjemmeside skal være teknisk korrekt sat op, handler det i bund og grund om at vide, hvad din målgruppe søger efter. Søger de efter en tømrer i Haarby, er det nok en god ide at lave noget indhold med høj relevans og kvalitet, hvor det ord indgår flere gange, forudsat at du naturligvis selv er tømrer. 

Spørgsmål og svar

Når vi har styr på de forskellige elementer, så som tekst, billeder, logo og andet indhold, skal du regne med ca. 10 arbejdesdage. Som jeg tidliger har skrevet tager det meget tid  og vi sender den ikke online før den er helt klar. 

Ja så absolut. Når den er leveret og betalt er det din ejendom for altid.

Jeg syntes det er vigtigt, at det er dig selv, der køber donæme og  en hostingaftale. Det gør også, at det er dig, der ejer din hjemmeside 100%. Jeg hjælper dig gerne i gennem hele processen, så det bliver nemt for dig. Jeg bruger selv Unoeuro og har kun gode erfaringer med dem. Så dem vil jeg også anbefale dig. 

Ja, der er faktisk ikke så mange. I langt de fleste tilfælge anbefaler jeg, at du køber et basic suite hos Unoeuro. Prisen for dette incl. domæne og oprettelse er kun kr. 313,- ex. moms. Prisen er herefter kr. 224,- ex. moms pr. år.(Priserne er jvf. Unoeuro´s prislister) Herudover kan du have behov for køb, af et klippekort hos mig , hvis du ikke selv vil stå for evt. løbende rettelser eller nye sider.

Mit udgangpunkt er altid, at du som lokal virksomhed, skal have den bedste og mest optimale markedsføring, selv på et lille budget.  I 13 år har jeg hjulpet lokale virksomheder med dette og har efterhånden tilegnet mig en viden der gør, at jeg ved hvad der virker bedst for den enkelte virksomhed. Din hjemmeside er et meget vigtigt element i din samlede markedsføring. Jeg tilpasser hjemmesiden så den matcher 100% det lokale marked, samt de målgrupper du gerne vil have som dine kunder. Jeg laver din hjemmeide så den spiller godt sammen med, de andre platforme du markedsfører dig på. Sådan at du selv med et lille budget, kan få god markedsføring på bl.a. Facebook, med nyhedsbreve , Google Ads og din hjemmeside. Og vigtigt, at alle elementerne spiller sammen og skaber synergi.

Og så gør det heller ikke noget at hjemmesiden bliver sat lækkert op og præsenterer din virksomhed på en flot måde

Hjælpen er aldrig langt væk. Har du problemer så giv mig et kald og vi finder en løsning. Se bl.a. afsnittet her på siden med klippekort.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Vores hjemmeside får stor ros, og er nem selv at bruge.

Vinkonsulatets hjemmeside er flittigt brugt af vores kunder, og er vores udstillingsvindue ud ad til. Det er super vigtigt for os, at hjemmesiden rammer lige præsis den stil og fremtoning, som vi også har i vores fysiske butik. Det er lykkes rigtigt godt og vi er meget glade for vores nye hjemmeside. At den er lavet i WordPress gør, at den er meget nem selv at bruge. 

Steffen Floodness

Vinkonsulatet

Lidt om hvad du skal forvente

Din hjemmeside er Dit ansigt ud ad til

Du ved at det er de første få sekunder der afgør om et menneske kan lide dig. På samme måde er det med din hjemmeside. Kan man lide den bliver man og bruger tid og ellers fortsætter man videre til en af dine konkurrenter. Din hjemmeside er der hvor du kan gøre forskellen.

Bindeledet i din markedsføring

Om du markedsfører dig på Facebook, Google Ads, med nyhedsbreve eller folk bare er interesseret i dig, så fører kundens vej offest til din hjemmeside. Her formidler du dine værdier og fortæller den potentielle kunde hvem du er og hvorfor, at han lige netop skal handle med dig.

100% designet til dig og dine kunder

Inden vi overhovedet går i gang med at designe din hjemmeside, skal vi vide hvem vi henvender os til. Hvem er dine kunder, hvor er de og hvilke behov har de vi skal dække. Hvad er grunden til at de lige netop skal handle med dig.

Lækkert og responsive design

Det er super vigtigt at oplevelsen af din hjemmeside på mobil og tablet er i top. For det første fordi rigtig mange finder dig den vej og for det andet fordi Google vægter loadtider og brugeroplevelse på mobile enheder meget højt.

gratis rådgivning

Når du køber en ny WordPress hjemmeside hos mig, får du gratis rådgivning gennem hele forløbet. Jeg ligger mange timer i arbejdet og designer den som var det mig egen. Jeg brænder faktisk for at hjælpe dig og sætter en ære i at lave en super velfungerende hjemmeside til dig.

Klar til brug når du får den

Ikke noget med, at du selv skal fylde tekst og billeder ind på undersider. Eller selv stå for SEO arbejde og installering af diverse plugin´s. Du får en 100% køreklar WordPress hjemmeside lige til at ligge online. Når du får overdraget siden får du gratis 1 times undervisning så du nemt kan komme i gang.

Nemt for dig at bruge bagefter

Nu har du fået overdraget din nye WordPress hjemmeside, og det vil fremadrettet være nemt for dig at bruge den. Du kan nemt rette f.eks. løbende tilbud eller opdatere plugins. Hvis du ikke er tryg med dette, finder vi en fornuftig løsning.

Hjælp og support

Nu kører din nye hjemmeside og den ser super godt ud og fungerer optimalt. Og det skal den gerne blive ved med. Jeg kan hjælpe dig med at holde den i topform og f.eks. designe nye sider eller redigere i de gamle. Enten i form af et klippekort eller via ordningen "Få din egen marketingmedarbejder"