Træt af at have den perfekte forretning med for lidt kunder?

Forretning i Faaborg

Du gør det, du brænder mest for.

Du har udviklet verdens bedste forretning, og du udlever nu den drøm du længe har haft om at være selvstændig. Du brænder oprigtigt for din virksomhed og dine kunder er meget glade for at handle med dig. Men er din omsætning stor nok? Har du nok kunder til, at du kan drive din forretning og leve af dit overskud?

Eller har du det som mange andre selvstændige?

Du bruger rigtig mange timer hver dag og tænker, at det nok bare skal arbejdes væk. Dine kunder er jo glade for dig og dine produkter. Det er en kæmpe tilfredsstillelse, at du hver dag får at vide, at hele ideen bag din forretning virker, og den giver værdi for dine kunder. Men du tjener alligevel ikke helt nok til, at det kan gå i længden.

Du forsøger stadig selv at jonglere rundt med din hjemmeside, Facebook og Google? Det er billigere selv at stå for den del og hvor svært kan det være. Du gør som alle andre. Du har din egen hjemmeside og du bruger flittigt Facebook til at poste opslag. Det er bare som om, at Facebook opslagene ikke giver de kunder i butikken, du forventede. Og din hjemmeside genererer slet ikke nok trafik til, at du får besøgende nok i din forretning.

Måske skal du finde dine kunder på andre måder, der virker bedre for dig. Den bedste markedsføring er jo, når dine glade kunder anbefaler dig til deres venner, familie og andre. Det virker også fint, men slet ikke godt nok. Du har stadig alt for få kunder!

Det er ikke holdbart i længden! Du skal have flere kunder, flere solgte varer og større indtjening til dig selv.

Spørgsmålet er bare, hvad du skal gøre?

Du kan starte med at stille dig selv det spørgsmål. Er det, du gør i dag, godt nok? Kan du drive din forretning ud fra det, du gør i dag, eller har du behov for mere? Du driver måske en forretning der ligner lidt den i casen herover. Altså på et kundegrundlag der er baseret på kunders mund til mund markedsføring, en hjemmeside og 500-1000 følgere på Facebook? Eller noget der ligner lidt?

For nogle er det faktisk nok, og dem er der heldigvis nogle af. Men for rigtigt mange virksomheder er der behov for noget mere. Det var meget lettere for 5 eller 10 år siden, hvor man satte en annonce i avisen og så havde man kunder i butikken den næste dag. Det kan du også i dag, men det er i dag ikke altid den bedste løsning. Specielt ikke hvis du ønsker at din markedsføring skal laves på et lille budget.

I dag bygger du selv din digitale platform op, og du sørger selv for, at der skal komme en lind strøm af kunder til din butik. Og det stiller lidt krav til dig for, at det skal lykkes. For konkurrencen er mange gange stor, og de forskellige elementer, som f.eks. din hjemmeside kan være svære at få til spille optimalt. Desværre ser jeg tit virksomheder, som ikke udnytter de muligheder, de vitterlig har, eller ganske enkelt ikke har de kompetencer, der skal til, og derved går glip af oplagte kunder og indtjening.

Men hvad er så løsningen?

Jeg syntes, at din forretning fortjener at blive markedsført på en god måde, så du kan drive den og få de kunder, du fortjener. Og ja, jeg er mega farvet (fordi jeg brænder for lokal markedsføring) og syntes, at god markedsføring burde være en selvfølge for alle virksomheder. Du bruger så meget energi på at bygge din forretning op, og når det er sket, puster du tilfreds ud og glemmer bare en lille smule, hvordan dine kunder skal finde dig. Genkender du lidt scenariet?

Lokal forretning på Fyn

Her er mit bud!

Jeg har i 13 år arbejdet med at hjælpe lokale virksomheder med deres markedsføring, og jeg har set rigtig mange eksempler, som det her i casen. Det piner mig sku lidt hver gang (undskyld jeg bander) men ved også, at det kan være svært at overskue det hele. I min virksomhed brænder jeg for at hjælpe dig som lokal virksomhedsejer. Det er det, jeg er god til og har specialiseret mig i – altså lokal markedsføring. Fordi jeg syntes, det er super spændende.

Er du ejer af en lille eller mellemstor lokal virksomhed, og er du det mindste i tvivl om det, du gør er rigtigt, så vil jeg gerne give dig et par timer af min tid – helt uden beregning. Vi får en helt uforpligtende snak over en kop kaffe, og jeg vil komme med forslag til, hvordan du kan komme ud over rampen og ud til dine potentielle kunder. Og hvis det er den rigtige løsning for begge parter, kan vi fint lave en aftale, hvor jeg kan hjælpe dig med din markedsføring, og du kan passe det, du brænder mest for – nemlig din forretning.

Interesseret? Så giv mig et kald eller send mig en besked. Så lover jeg dig at vende hurtigt tilbage.

Steffen Bohnsen Hjælp til lokal markedsføring Faaborg, Ringe, Broby, Haarby

Om din lokale marketingnørd

Jeg er superpassioneret i alt indenfor lokal markedsføring, og har i 14 år arbejdet med rigtig mange lokale virksomheder. Siden 2018 har jeg arbejdet selvstændig som marketingrådgiver og webdesigner, og har specialiseret mig i lokal markedsføring særligt Google Ads, Facebook, hjemmesider og SEO. Mine kunder er primært virksomheder i Faaborg, Ringe, Haarby og Broby, men dyrker dog hele Fyn som min arbejdsplads.

Seneste indlæg

Book et kaffemøde

Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt