Et godt marketing værktøj giver dig overblikket tilbage.

Det er ingen hemmelighed, at det for mange virksomhedsejere er svært at få overblikket over ens digitale marketingaktiviteter. Det er skidt, fordi digital markedsføring, og et godt marketing værktøj, netop giver dig en rigtig god mulighed for at synliggøre dine resultater og se, hvad der virker, og hvad der ikke gør. 

Lad os se sandheden i øjnene og erkende, at det kan være uoverskueligt at skulle finde rundt i Google Analytics, Google Ads, Facebook, tjekke placeringerne på dine søgeord og meget mere. Og du har svært ved at følge det arbejde, dit marketingbureau laver for dig. Du får det ganske enkelt ikke gjort, fordi det er for besværligt og svært at gennemskue.

Marketing værktøj

Men hvem siger, at digital markedsføring behøver at være kompliceret og uigennemsigtig.

Når jeg arbejder sammen med mine kunder omkring deres online markedsføring, sørger jeg for resultaterne, og at tingene kører, som de skal. Samtidigt får de deres eget login og adgang til et unikt online marketing værktøj. Så kan de og deres virksomhed på en meget nem og brugervenlig måde se de resultater, vi sammen laver. 

Det vil sige, at de har det hele samlet i et marketing værktøj. Et login, et marketing værktøj, og de har det fulde overblik over deres online markedsføring. Nemmere bliver det ikke.

Marketing værktøj der synliggør de resultater, som vi skaber sammen.

Det har aldrig været nemmere at få indsigt i de resultater, som vi skaber på forskellige online kanaler. Du får som kunde hos mig præsenteret det på en meget overskuelig og letforståelig måde. Det hele er samlet et sted, og du får dit helt eget login, som du kan bruge 24/7 året rundt. Så kan du, når det passer dig, følge med i og have adgang til dine data fra Google Analytics, Google Ads, Facebook, se dine placeringer på Google og meget mere. 

Det er lokal digital markedsføring i øjenhøjde på en nem og meget brugervenlig måde. Du får med andre ord adgang til et unikt og værdiskabende værktøj, hvor alt, du behøver, er samlet et sted. Og som kunde hos mig er det naturligvis inkluderet i alle mine marketingpakker.

Værktøjet indeholder:

Få overblik over, hvad der sker på dit website.

Du får adgang til webanalytics-data, så du kan følge med i, hvordan din hjemmeside præsterer. Få svar på, hvordan brugerne er kommet til din hjemmeside, hvordan de anvender dit website, hvilke kanaler der performer bedst og meget mere. Du bliver forbundet til bl.a. Google Analytics, og du får dine data præsenteret på en overskuelig og intuitiv måde. 

Med webanalytics får du hurtigt og meget nemt overblikket tilbage. 

Følg med i din annoncering på Google og Facebook.

Følg med i hvordan dine kampagner, annoncer og søgeord performer på Google Ads/adwords. Se hvor mange visninger og klik, du får på de enkelte søgeord og se, hvad de koster dig. På samme måde kan du følge dine Facebook annoncer og se, hvordan de performer, og hvor meget trafik/værdi de genererer. 

Du har altid overblik over dine placeringer på Google.

Ved du helt præcist, om dine vigtigste søgeord er placeret på side 1 eller 10? Kan dine kunder finde dig, eller er du helt usynlig på dine top søgeord?

Du får en komplet oversigt over dine placeringer i søgeresultaterne på Google. Så er det nemt for dig at følge med i, om din SEO/søgemaskineoptimering virker, og din synlighed over for dine kunder er, som den skal være. Der er også mulighed for at følge dine konkurrenters placeringer på de valgte søgeord. Alle kunder får seo rank på 20 søgeord, og hvis du har en marketingpakke hvor der er seo inkluderet, får du hele 80 søgeord. Alle søgeord bliver opdateret hver 2. dag.

Dette værktøj kan du bruge i dit daglige arbejde med søgemaskineoptimering, og når du f.eks. skal skrive nyt content/tekster til din hjemmeside. Du kan også vælge at få mig til at hjælpe dig med dit content/seo arbejde, sådan at du kan forøge din organiske trafik til din hjemmeside.

Få værdifulde input til din daglige søgemaskineoptimering.

Med et hjemmeside tjek kan du få en masse værdifuldt input til brug i dit SEO arbejde. Når du er logget ind, kan du altid få et helbredstjek af dit website. Der bliver målt på over 50 parametre. Der bliver målt blandt andet på websitets hastighed, mobilvenlighed, overskrifter, SEO titler og meta beskrivelser, intern link-building, rangering på siderne og meget mere. 

Med denne analyse er det nemt for dig eller din webudvikler at rette de seo tekniske fejl og dermed få en mere effektiv og velfungerende og professionel hjemmeside. 

Få et komplet overblik over alle indgående links til din hjemmeside samt få en kvalitetsvurdering af det enkelte link. Du kan også se mistede og nye links og hvilke domæner, de kommer fra. Endelig er det muligt at se, hvor troværdigt den enkelte hjemmeside er, der linker til dig. Links er vigtige for dine placeringer på Google, og det er rart altid at have et godt overblik over sin hjemmesides linkprofil.

Få det fulde overblik over din Facebook profil.

Du får en overskuelig oversigt over din Facebook firmaside med overblik over likes, demografi og rækkevidden på de enkelte opslag. Se hvilke opslag, der virker bedst og giver det største engagement. Følg udviklingen i likes, klik, visninger, delinger og kommentarer, så du altid er opdateret i forhold til din Facebook firmaside. Med dette online værktøj får du et fuldt overblik over din tilstedeværelse på de sociale medier.

Få leads direkte i din indbakke.

Er dine potentielle kunder mellemstore eller store danske virksomheder? Se hvilke firmaer og offentlige institutioner (med eget ip-netværk), der besøger din hjemmeside – helt uden, at de skal udfylde noget som helst. Du får også relevante kontaktinformationer, der fortæller, hvornår virksomheden senest har besøgt hjemmesiden, hvilke specifikke sider, de har besøgt, og i hvor lang tid samt hvilken kanal, de kommer fra. 

Se hvor dine henvendelser kommer fra.

Vi indsætter en lille sporingskode på dit website. På den måde kan vi se, hvor dine henvendelser kommer fra og se hvilke aktiviteter, der giver dig resultater, og hvor der er plads til forbedringer. Du vil nu kunne se hvor mange, der udfylder dine kontaktformularer, sender dig e-mails eller ringer til dig fra din hjemmeside.

En gang hver måned eller uge får du en skræddersyet alt-i-en rapport leveret direkte i din indbakke. Den giver dig et hurtigt overblik over bl.a. din hjemmesides trafik, din Google Ads, Facebook og dine placeringer på Google samt meget mere.

Marketingværktøjet Agency360

Det kan være en jungle at få overblikket over din online marketing. Der findes et væld af både betalte og gratis marketingværktøjer, som hver især kan forskellige ting. Og hurtigt kommer du til at holde styr på 4-5 forskellige digitale værktøjer, som sikkert også kommer til at koste dig mange penge. 

Jeg vil gerne kunne tilbyde mine kunder det bedste og mest brugervenlige “all in one” marketingværktøj, der er til at få fat i. For det første fordi det, vi laver sammen, skal være gennemsigtigt, og at du hele tiden skal kunne følge med i de resultater, vi laver. For det andet for at give dig et redskab, hvor digital marketing kommer ned i øjenhøjde og bliver til at forstå og bruge for alle. 

Derfor har jeg valgt at investere i et unikt og meget brugervenligt marketingværktøj og rapport platform, som hedder Agency360. Agency360 ApS holder til i København og lever på alle måder op til de forventninger, jeg har til funktioner, brugervenlighed og support. I dag har alle mine kunder adgang til Agency360, og det er integreret i alle mine marketingpakker.

Hvis du ikke er kunde hos mig, har de også en udgave, som du kan købe som almindelig bruger. Det hedder Evolution360 og har de samme funktioner og samme fantastiske brugervenlighed og support. Prisen på Evolution360 ligger på 299,- til 1.399, – pr. måned ex. moms alt efter, hvor mange funktioner du ønsker at få med.

Kom godt i gang med digital markedsføring.

Din online markedsføring er vigtig, og det er altafgørende, at den fungerer optimalt, så du hver dag får kunder i din virksomhed. Book et gratis kaffemøde og lad os få en god snak om dine muligheder og dine ønsker.

Læs også:

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan til små og mellemstore virksomheder. [Trin for trin guide]. En markedsføringsplan er et helt nødvendigt redskab til at få bedre struktur på din virksomheds

Læs mere »

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.