Lokal markedsføring, der gør en synlig forskel.

Ville det være rart, hvis du skulle bekymre dig bare lidt mindre om at få kunder nok i butikken Hvis din markedsføring var ”sat op”, så den selv gjorde en større del af arbejdet? Det kan jeg hjælpe dig med ved at skabe en synlig og værdiskabende identitet, dér hvor dine kunder er.

Det handler om at have en optimal og stærk lokal markedsføring, hvor du…:

 • får høj effektivitet på et lille budget
 • ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten i det, vi laver sammen
 • har 100% tillid til din sparrings- og samarbejdspartner
 • ofte kun betaler for den tid, jeg bruger på din markedsføring, mens den digitale del ofte ikke koster noget (eller kun ganske lidt)

Resultatet er, at du kan bruge din tid på det, der giver dig mest værdi, nemlig at være ude hos dine kunder. Både de eksisterende kunder og dem, der kommer til, fordi markedsføringen gør dig synlig. Jeg har fokus på dig, din markedsføring og din forretning. Så kan du have det samme på dine kunder!

Lokal markedsføring

FAQ: Spørgsmål om lokal markedsføring

Lokal markedsføring er kort fortalt den indsats, du gør for at komme i kontakt med dine potentielle lokale kunder. Så enkelt kan det faktisk forklares, selvom det i praksis ofte bliver en lille smule mere kompliceret. For kunsten ligger i, at du skal markedsføre dig over for de rigtige mennesker. Dem, der faktisk kan/vil blive dine værdifulde kunder, og så gøre det til en så lav pris som muligt.

 

I langt de fleste tilfælde er det de lokale kunder, du skal have fokus på, og det er dem, der kan give dig det største udbytte i form af god omsætning. Lokale kunder kan være helt lokalt på byniveau, eller ud på f.eks. hele Fyn, hvis din virksomhed er stor nok til dette.

 

Det vil sige, at en lokal tømrer i Faaborg, som kun er sig selv, oftest ikke skal ud til hele Fyn, men kun bruge sine markedsføringspenge i f.eks. Faaborg-Midtfyn. Sagt på en anden måde handler det om at kunne begrænse sig og meget tydeligt kunne definere sin målgruppe.

Det gør det helt sikkert, hvis vi gør tingene rigtigt! For så har lokal, digital markedsføring stor værdi for dig og din virksomhed, og du vil have svært ved at opnå samme effekt med de ”gamle” traditionelle medier.

Til gengæld er der ingen tvivl om, at markedsføring, der ikke er målrettet, lokal, godt planlagt og professionelt udført, er dyr og koster dig en masse penge – uden at du i øvrigt kan have svært ved at måle resultaterne af din investering i markedsføringen.

En del virksomheder siger og spørger ofte, at ”Google Ads er da ikke noget for os?”. Det er jeg bestemt ikke enig med dem i, og jeg kan bevise min påstand med flotte resultater, jeg har skabt for mine kunder ved at bruge netop Google Ads.

 

For de virksomheder, der har prøvet annonceringsløsningen fra Google, men ikke har haft succes med det, er der ofte kun én forklaring: De har grebet annonceringen forkert an! De har sandsynligvis ikke haft fokus nok på kvaliteten af deres arbejde med Google Ads og så kan værdien af arbejdet med Google Ads falde meget. Det kræver nemlig både tid, grundig forberedelse, stort kendskab til kunde og marked.

 

Samtidig har andre prøvet at være en lille kunde hos et stort, dyrt digitalt bureau.

Hvorfor ikke gå den modsatte vej og blive en større/stor kunde hos et lille freelance marketingbureau, hvor du bliver mødt med respekt, engagement og fokus på netop dine opgaver?

Ja, det har du. For jeg har bygget min forretning op om et princip om, at alle skal kunne være med. Alle skal have råd til at markedsføre sig ordentligt. Det handler blot om, at du bruger dine markedsføringskroner, der hvor det giver mest værdi for dig. Gør du det, har jeg løsningen til dig. Kunsten ligger i at kunne tilpasse sig det, du har behov for, så vi sikrer, at du kun bruger penge på det, der giver dig allermest værdi. Hvis vi gør det rigtigt, kommer du derfor ofte til at bruge færre penge på din markedsføring.

Det er det, fordi tingene i dag ser anderledes ud, end de gjorde for bare 5-6 år siden. Dine kunder har ændret adfærd, når de er på jagt efter det, du kan tilbyde i din forretning. Derfor er det vigtigt, at du tilpasser dig og din markedsføring, så du møder dine kunder der, hvor de er.

Samme målsætning som din

Min målsætning for vores samarbejde er den samme som din: At skaffe flest mulige kunder til din forretning.

Den målsætning hjælper jeg med at realisere med: Stor erfaring, engagement, fleksibilitet, lokalkendskab og et højt serviceniveau.

Sammen gør vi din lokale markedsføring enkel

Oplever du, at digital lokal markedsføring kan være en svær nød at knække? Har du haft lyst til at opgive det og ”bare” lade kunderne komme af sig selv (hvilket de jo sjældent gør!)?

Så har du det, som mange af mine kunder havde det, da vi startede vores samarbejde. For det er lige præcis her, jeg tager over og tager ansvar, så du får en optimal, lokal markedsføring. Det helt til små penge, hvor alle kan være med, uden at vi går på kompromis med kvaliteten i det vi laver sammen.

God lokal markedsføring til en pris, hvor alle kan være med.

Du skal have en hjemmeside, der virker. Ikke bare på skærmen og når det gælder layout, funktioner osv. Den skal også virke, når det handler om brugervenlighed, konverterings- og søgemaskineoptimering. For det er lige præcis opgaven: Du skal have potentielle kunder forbi din markedsføring, hvor de så igen skal konverteres fra nysgerrige, potentielle kunder til egentlige kunder og købere.

Det kan vi for eksempel gøre med lokal Google Ads (Adwords), der er et oplagt valg til lokal markedsføring. Ganske enkelt fordi virker rigtig godt – hvis det ellers sættes korrekt op. Og det hjælper jeg dig gerne med.

Jeg kan også hjælpe dig med at være synlig på Google, når der søges efter lige præcis dine ydelser. For hvem vil have en usynlig hjemmeside, der ikke kan findes på Google. Ingen vel?

En anden mulighed er Facebook, og selvom man kan have mange meninger om mediet, så er faktum, at stort set alle danskere er på Facebook hver dag. Så det skal din forretning selvfølgelig også være!

Google My Business er helt gratis og mangler mange gange blot at blive korrekt sat op, så den kan blive værdifuld for dig og din lokale markedsføring.

lokal markedsføring

Lokalt kendskab og nærhed skaber tryghed og ro på

Du vil se, at jeg har hjulpet rigtig mange, lokale virksomheder på Fyn, primært i Faaborg-Midtfyn, med at få det optimale ud af deres markedsføring. Det er en kæmpe fordel at kende det marked, du opererer i og have et stort kendskab til dine kunder. Jeg kender både dine kunder og dine konkurrenter og har derfor nogle klare fordele, som vil komme dig til gavn. Så taler vi samme sprog, og jeg kan hjælpe dig med at målrette din markedsføring, så den ret præcist henvender sig til de kunder, du har – og de kunder, du gerne vil i kontakt med.

Jeg tror, at når vi handler lokalt sammen, så tager vi et større ansvar over for hinanden og gør en ekstra indsats for at præstere og opnå bedre resultater.

 Det kommer også dig og din forretning til gode, når jeg møder op med 14 års erfaring med medier, markedsføring og digitale muligheder. De erfaringer bringer jeg gerne i spil, så de kan gøre en forskel i din lokale markedsføring.

Hvem er du?

 • Ejer af en mindre til mellemstor virksomhed på Fyn
 • Har et markedsføringsbudget på min. kr. 1.000 pr. måned

Et samarbejde med mig er oplagt for dig, der…:

 • hellere vil tjene penge ude hos dine kunder, i stedet for at bruge unødig meget tid på noget, som egentlig heller ikke interesserer dig
 • mangler kompetencer indenfor marketing
 • godt kan se fordelene ved at outsource dine marketingaktiviteter
 • vil være foran dine konkurrenter

Derfor skal vi arbejde sammen

I vores samarbejde bidrager jeg med…:

 • 14 års erfaring i rådgivning inden for markedsføring til fynske virksomheder
 • stort kendskab til både offline og digitale medier (bl.a. fra mange år hos Jysk-Fynske Medier)
 • et meget stort og vigtigt kendskab til det marked, du og din virksomhed opererer i
 • en evne til at tilpasse mit koncept til dine behov, så den løsning vi sammen finder, både bliver den mest effektive og den billigste

Hvor skiller du dig ud i forhold til andre marketingbureauer?

Jeg har specialiseret mig i det mine kunder har behov for og intet andet. Mine kunder driver alle lokale virksomheder med behov for lokal markedsføring. Jeg har samlet alt det bedste inden for lokal markedsføring, og det nyder mine kunder hver dag godt af. Alt andet end det, der giver værdi for dig som lokal virksomhed, bruger jeg ikke tid og ressourcer på. Hos mig får du også gavn af mine 14 år i branchen med både offline og online markedsføring. Men næsten allervigtigst. Jeg har god tid til dig og et kendskab til det marked, du opererer i, og her gør jeg en forskel, der kommer dig til gode.

Lad os mødes over en kop kaffe, hvor eneste dagsorden kan være din lokale markedsføring

Læs også:

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan

Markedsføringsplan til små og mellemstore virksomheder. [Trin for trin guide]. En markedsføringsplan er et helt nødvendigt redskab til at få bedre struktur på din virksomheds

Læs mere »

Er du også i tvivl om hvordan du markedsfører dig i en svær tid?

Book en gratis afklarende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med dine potentielle kunder.