Lokal Markedsføring

Kom i gang med lokal markedsføring og Få flere lokale kunder i din forretning til en pris, hvor alle kan være med

Lokalt kendskab

Jeg har et stort kendskab til dit lokale område, dine potentielle kunder og konkurrenter, der er guld værd for din lokale markedsføring.

Lokal tryghed

Jeg tror på, at når man handler sammen lokalt, tager man et større ansvar og gør en ekstra indsats for at præstere så godt som overhovedet muligt.

14 års erfaring

Meget kan læres på skolebænken, men derudover har jeg også den erfaring, der gør en forskel, og som kommer dig og din forretning til gode.

Lokal markedsføring, der gør en forskel

Hvordan ville du have det, hvis du skulle bekymre dig bare lidt mindre om at få kunder nok i butikken?
Det gælder om at skabe en synlig og værdiskabende identitet, dér hvor dine kunder er. At få en optimal og stærk lokal markedsføring, der er effektiv på et så lille budget som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten i det, vi laver sammen.
Jeg hjælper dig med at være der, hvor dine potentielle kunder er, så du kan bruge din tid på det, der giver dig mest værdi: Nemlig at være ude hos dine kunder! Tænk på at meget digital markedsføring ikke koster noget (eller meget lidt) udover den tid, det tager at lave den. Du skal bare lige vide, hvordan den skal drejes. Det ved jeg – og den viden kan give din virksomhed stor værdi.

Kundemøde i Brobyværk
Afspil video

Det handler om dig og din forretning

Jeg gør hver dag mit allerbedste, sådan at mine kunder hver dag har flest mulige kunder i deres forretning.  De er og bliver absolut det vigtigste for min forretning og dem, jeg brænder for at hjælpe.

Lokal markedsføring - Steffen Bohnsen

Sammen gør vi din lokale markedsføring enkel

Digital lokal markedsføring kan være en svær nød at knække, og mange gange kan du sikkert have lyst til at opgive det, og håbe på det bedste, at det hele nok skal gå alligevel.

Det er her, jeg tager over og tager det meget vigtige ansvar for, at du får en optimal lokal markedsføring. Til små penge hvor alle kan være med, uden at vi går på kompromis med kvaliteten i det vi laver sammen.

Lad os mødes over en kop kaffe, hvor eneste dagsorden er din lokale markedsføring

Værdier jeg tror på i mit samarbejde med dig

 • Mest værdi for pengene - bedste resultater
 • Tryghed, ærlighed og gode relationer
 • Tid til dig og din virksomhed

Din

Hjemmeside

Design, brugervenlighed og konverteringer

Jeg laver hjemmesider til mine kunder, der virker. Ud over at skulle have et lækkert design, skal den også være brugervenlig, konverterings- og søgemaskineoptimeret, ellers går du glip af alt for mange kunder. Og det er der vel ingen, der vil!

Effektiv

Google Ads

Dine kunder søger efter dig på Google!

Google Ads (Adwords) er et oplagt valg til lokal markedsføring af en simpel årsag: Fordi det virker rigtig godt – hvis det ellers sættes korrekt op. Og det hjælper jeg mine kunder med.

Lokal seo

Jeg hjælper mine kunder med at være synlige på Google, når der søges efter lige præcis deres ydelser. For hvem vil have en usynlig hjemmeside, der ikke kan findes på Google. Ingen vel?

Facebook

Man kan have mange meninger om Facebook. Men facts er, at stort set alle danskere er på Facebook hver dag. Så det skal din forretning nok også være, ikke? Jeg hjælper med opslag og annoncer

Google my business

Google My Business er helt gratis og mangler mange gange blot at blive korrekt sat op, så den kan blive værdifuld for dig og din lokale markedsføring.

Lokalt kendskab og nærhed skaber tryghed og ro på.

Jeg har hjulpet rigtig mange lokale virksomheder på Fyn, primært i Faaborg-Midtfyn, med at få det optimale ud af deres markedsføring. Det er en kæmpe fordel at kende det marked, du opererer i og have et stort kendskab til dine kunder. Jeg kender både dine kunder og dine konkurrenter og har derfor nogle klare fordele, som vil komme dig til gavn.

Jeg tror, at når vi handler lokalt sammen, tager vi et større ansvar over for hinanden og gør en ekstra indsats for at præstere og opnå bedre resultater. Du kan ikke bare stikke halen mellem benene og så tro, at det går. Det forpligter, og jeg vil gøre alt for at give dig de bedste resultater. Vi skal jo stadig kunne mødes og hilse pænt på hinanden, når vi ses.

Hvem er du?

 • Ejer af en mindre til mellemstor virksomhed på Fyn
 • Har et markedsføringsbudget på min. kr. 1.000 pr. måned
 • Til dig der hellere vil tjene penge ude hos dine kunder, i stedet for at bruge unødig meget tid på noget som ikke interesserer dig
 • Til dig der mangler lidt kompetencer indenfor marketing.
 • Til dig der godt kan se fordelene ved at outsource dine marketing aktiviteter.
 • Til dig der vil være foran dine konkurrenter

Derfor skal vi arbejde sammen

 • 14 års erfaring i rådgivning indenfor markedsføring til Fynske virksomheder
 • Stort kendskab til både offline- og digitale medier gennem bl.a. mange år hos Jysk-Fynske Medier
 • Jeg har et meget stort og vigtigt kendskab til det markedet du og din virksomhed opererer i.
 • Jeg har nemt ved at tilpasse mig dine behov, så den løsning vi sammen finder, både bliver den mest effektive og den billigste.

FAQ

Spørgsmål og svar

Lokal markedsføring er kort fortalt den indsats, du gør for at komme i kontakt med dine potentielle lokale kunder. Så enkelt kan det forklares, men i praksis bliver det mange gange en lille smule mere kompliceret. For kunsten ligger i, at du skal markedsføre dig over for de rigtige mennesker, dem, der faktisk kan/vil blive dine værdifulde kunder, og gøre det til en så lav pris som muligt. I langt de fleste tilfælde er det de lokale kunder, du skal have fokus på, og det er dem, der kan give dig det største udbytte i form af god omsætning. Lokale kunder kan være helt lokalt på by niveau, eller ud på f.eks. hele Fyn, hvis din virksomhed er stor nok til dette.

Det vil sige at en lokal tømrer i Faaborg, som kun er sig selv, oftest ikke skal ud til hele Fyn men kun bruge sine markedsføringspenge i f.eks. Faaborg-Midtfyn. Sagt på en anden måde handler det om at kunne begrænse sig og meget tydeligt kunne definere sin målgruppe.

Gøres det rigtigt, kan lokal digital markedsføring give dig og din virksomhed en masse god værdi, som du vil have svært ved at erstatte med de ”gamle” traditionelle medier. Modsat gøres det forkert, koster det dig ofte mange gange en masse penge og du vil have svært ved at se resultaterne af dine anstrengelser.

Jeg hører ofte, at f.eks. Google Ads ikke er noget for dem. De har prøvet det, men det virker ikke for dem. I næsten 100% af de tilfælde er det fordi, at det ikke er gjort korrekt. Der har ganske enkelt ikke været nok fokus på det, der er vigtigst for kunden, det, der giver kunden allermest værdi. Det kræver tid og et godt kendskab til både kunden og det marked, kunden opererer i. Mange gange ender du som en standardløsning hos et stort bureau, og det er næsten aldrig en god løsning. Her kan jeg ofte gøre en stor forskel.

Ja, det har du. Jeg har bygget min forretning op på, at alle skal kunne være med. Alle skal have råd til at markedsføre sig ordentligt. Det gælder blot om, at du bruger dine markedsføringskroner, der hvor det giver mest værdi for dig. Gør du det, har jeg løsningen til dig. Kunsten ligger i at kunne tilpasse sig det, du har behov for, sådan at du kun bruger penge på det, der giver dig allermest værdi. Hvis vi gør det rigtigt, kommer du ofte til at bruge færre penge på din markedsføring.

Det er det, fordi tingene i dag ser anderledes ud, end de gjorde for bare 5-6 år siden. Dine kunder har ændret adfærd, når de er på jagt efter det, du kan tilbyde i din forretning. Derfor er det vigtigt at du tilpasser dig din markedsføring sådan, at du møder dine kunder der, hvor de er.

Jeg har specialiseret mig i det mine kunder har behov for og intet andet. Mine kunder driver alle lokale virksomheder med behov for lokal markedsføring. Jeg har samlet alt det bedste inden for lokal markedsføring, og det nyder mine kunder hver dag godt af. Alt andet end det, der giver værdi for dig som lokal virksomhed, bruger jeg ikke tid og ressourcer på. Hos mig får du også gavn af mine 14 år i branchen med både offline og online markedsføring. Men næsten allervigtigst har jeg god tid til dig og et kendskab til det marked, du opererer i, og her gør jeg en forskel, der kommer dig til gode.

Klar til næste step på din vej mod en bedre lokal markedsføring

Book et kaffemøde!

Gratis og naturligvis helt uforpligtende

Book et kaffemøde

Jeg vil at kontakte dig hurtigst muligt